Vica Blochina, dată în judecată pentru datoriile de la întreţinere. Este la un pas să ajungă în stradă

Publicat: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020 22:01 // Actualizat: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020 22:01 // Sursa: romaniatv.net

Vica Blochina trăieşte o adevărată dramă, din cauză că nu şi-a achitat datoriile la întreţinere. Asociaţia de Proprietari şi vecinii de bloc au dat-o pe vedetă în judecată, pentru că nu vrut să plătească o sumă nu foarte mare, de doar câteva mii de lei.

Blonda ar fi pierdut chiar procesul, potrivit cancan.ro. Astfel că, vedeta va fi obligată să plătească suma de 7.000 de lei, ce include și cheltuielile de judecată.

Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.462,13 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente apartamentului nr. 48 din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, suma de 637,98 lei cu titlul de fond de reparaţii aferent aceluiaşi apartament, pentru aceeaşi perioadă, suma de 100 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent lunii iunie 2019, suma de 435,93 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior şi suma de 2.305,86 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile din perioada ianuarie 2018-decembrie 2018, calculate pentru perioada ulterioară datei de 24.01.2019 până la 26.09.2019.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 900 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în  decizia judecătorilor.

Regretă relaţia de 16 ani cu Victor Piţurcă

Vica Blochina este mândră de băiatul ei, însă a mărturisit că regretă faptul că a fost amantă, iar acest lucru îi dăunează și acum. Vica și Piți au o relație civilizată de dragul fiului lor.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost, a trecut.

Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.

Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.", a declarat Vica la Acces Direct.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Vica Blochina Vica Blochina datorii Vica Blochina intretinere
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H