Vica Blochina, pe perfuzii la spital după un accident rutier. Care este starea vedetei

Vica Blochina a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta, care a fost supusă mai multor investigații medicale, a recunoscut că a fost vina ei.

23 mart. 2021, 14:33
Vica Blochina, pe perfuzii la spital după un accident rutier. Care este starea vedetei

Vica Blochina, pe perfuzii la spital după un accident rutier. Fosta amanată a lui Victor Piţurcă a fost implicată într-un accident rutier, luni, 22 martie. În urma incidentului, la fața locului s-au deplasat oamenii legii și o ambulanță. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Vica Blochina, pe perfuzii la spital după un accident rutier

Vica Blochina era amețită și i s-au făcut mai multe investigații medicale. De asemenea, vedeta a recunoscut că accidentul s-a petrecut din cauza ei. „Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă’, a declarat Vica Blochina, pentru Cancan.

Vica Blochina, moment ruşinos! Umilinţa vieţii pentru fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Starea de sănătate a Vicăi Blochina se îmbunătățește potrivit mesajului transmis de aceasta pe Instagram. Vedeta a vrut să le mulțumească fanilor pentru gândurile bune și le-a transmis cu această ocazie că se simte mai bine și că speră să ajungă mai repede acasă. „Mulțumesc pentru mesaje. Sunt copleșită! Mă simt mai bine. Sper să ajung acasă repede”, a transmis Vica Blochina.

Vica Blochina a fost AMANTA lui Victor Piţurca timp de 16 ANI. Cum era pe vremea când dansa în clubul MELODY