Vica Blochina, implicată într-un accident de circulație cu o basculantă. Primele declarații ale divei VIDEO

Vica Blochina a făcut accident de mașină, iar vinovatul pentru neplăcutul incident a fost un șofer de basculantă.

03 dec. 2021, 11:24
Vica Blochina, implicată într-un accident de circulație cu o basculantă. Primele declarații ale divei VIDEO

Vica Blochina a fost implicată într-un accident de circulație chiar în Capitală, iar potrivit divei, vinovat este un șofer de basculantă care a accidentat-o din neatenție.

Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. „Nu fac orice pentru bani!”

Vica a povestit că șoferul basculantei a fost neatent la volan, întrucât se uita pe telefon, iar coliziunea s-a produs instantaneu. Mașina Vicăi a fost acroșată pe străzile din Capitală de către o basculantă, iar autoturismul ei a fost avariat serios.

„Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci…”, a scris Vica pe Instagram.

Vica Blochina a povestit pentru CanCan.ro. cum s-a petrecut de fapt accidentul.

„Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut.”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina, acuzată că e amanta lui Laurențiu Reghecampf. Blondina a făcut lumină imediat: A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria Prodan!

Vica Blochina, acuzată că e amanta lui Laurențiu Reghecampf.. În spațiul public au apărut zovnul potrivit căruia Vica Blochina ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf.

”A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan. Pe cine acuză: „Acum înțeleg exact!

Vica Blochina a negat acuzațiile și a declarat că nu are nicio legătură cu acest subiect. Mai mult, blondina a subliniat că o sigură dată s-a întâlnit cu antrenorul, chiar atunci când l-a cunoscut, și atât. Aceasta fiind sigura interacțiune dintre cei doi.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie.

A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. După ce își va încheia toate socotelile în România, impresara se va muta definitiv din țară. Acesta va merge în America, alături de copiii săi și va începe o nouă viață.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă tine. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fără școală”, a declarat impresara, în cadrul unei emisiuni de televiziune.