Vica Blochina, întrebată de bărbatul ideal: „Borcea este cel mai plătitor”

Vica Blochina a avut o lungă relaţie cu Victor Piţurcă, în urma căreia a rezultat şi un băiat, dar altul este bărbatul la care visa fosta balerină.

13 mart. 2023, 15:06
Vica Blochina, întrebată de bărbatul ideal: „Borcea este cel mai plătitor”

Vica Blochina se poate declara o femeie de succes din toate punctele de vedere, deşi mai are probleme cu palta înreţinerii din când în când. Este mereu cu zâmbetul pe buze şi nu este reținută nici când vine vorba despre viața personală.

Dincolo de carieră și de viața amoroasă, Vica Blochina se bucură și de o situație financiară destul de bună, astfel că vedeta și-a dorit mereu să aibă un partener potent din punct de vedere material, iar gusturile ei nu s-au schimbat nici măcar acum.

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a fost întreabă care este bărbatul perfect pentru ea, iar răspunsul ei cu siguranță i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate. Nici măcar prezentatoarea show-ului nu se aștepta la acest nume.

Cine este bărbatul perfect pentru Vica Blochina? Numele lui este deja cunoscut publicului larg. Este vorba despre Cristi Borcea, actualul soț al Valentinei Pelinel. În opinia blondinei, afaceristul este ”cel mai plătitor”. De asemenea, ea a mai dezvăluit și alte detalii interesante.

Vica Blochina aruncă bomba! Adevăratul motiv pentru care l-a înşelat în repetate rânduri pe Piţurcă: „Am făcut-o din răzbunare. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine”

Faimoasa de la Survivor România spune că un bărbat trebuie să își ofere în primul rând o viață decentă lui și de abia apoi poate să facă și o femeie fericită. În caz contrar, acesta ajunge să fie stresat pentru ceea ce nu poate să ofere, iar de aici, femeia nu mai este nici ea fericită.

De asemenea, Vica Blochina a mai ținut să sublinieze și faptul că un bărbat care iubește mai bagă și ”mâna în buzunar” și s-ar părea că la acest capitol, Cristian Borcea este exemplul cel mai bun, după cum o spune chiar vedeta.

”Borcea (n. red Cristian Borcea)! Este cel mai plătitor. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce”, a fost răspunsul Faimoasei la întrebarea lui Teo Trandafir.

Vica Blochina, mărturisiri dureroase despre tatăl ei: ”Foarte sever, mă certa și mă bătea”.

Vica Blochina a acceptat invitația lui Mihai Ghiță și a fost prezentă în emisiunea ”În Oglindă”, acolo unde a făcut dezvăluiri foarte dureroase despre familia ei, în special de tatăl ei. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum a plecat din Lituania, de la familia ei, și a venit în România, unde a trăit iubirea vieții ei.

Cristi Borcea a luat în serios glumele legate de virilitatea lui. „În pușcărie am făcut patru copii” VIDEO

Vica Blochina a mărturisit că a plecat dintr-o familie normală, dintr-un apartament cu trei camere din Lituania.  ”Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi? Dar cred că mi-a plăcut această aventură, faptul că m-am îndrăgostit de un bărbat, care a fost însurat și care m-a umilit tot timpul, toată relația noastră, el pe mine efectiv tot timpul m-a umilit. Și când cineva toată ziua, toată ziua zice ești că ești o proastă, tu nu vezi că ești urâtă, tu nu vezi că ai picioare strâmbe, tu nu vezi că ești strâmba,

tu fără mine ești zero. Și să îi zic: Băi, vezi că nu e așa. Cel mai important lucru în viața unui om poate este să fie liber, pentru mine asta e cel mai important”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.