Vica Blochina aruncă bomba! Adevăratul motiv pentru care l-a înşelat în repetate rânduri pe Piţurcă: „Am făcut-o din răzbunare. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine”

Vica Blochina a avut cea mai logevivă relaţie extraconjugală din showbizul românesc. A fost cu Victor Piţurcă nu mai puţin de 16 ani şi i-a dăruit un copil. Extrem de asumată, blonda nu a ascuns niciodată faptul că acesta îi este amant, nici faptul că l-a înşelat în repetate rânduri.

08 mart. 2023, 16:45
Vica Blochina aruncă bomba! Adevăratul motiv pentru care l-a înşelat în repetate rânduri pe Piţurcă: „Am făcut-o din răzbunare. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine”

Vica Blochina l-a iubit nespus pe Piţurcă, acesta fiind motivul pentru care nu a dorit o relaţie asumată cu altcineva. A sperat ani în şir că acesta va divorţa de soţia sa şi că ea va deveni „doamna Piţurcă”. Dar fostul fotbalist nu avea nici cea mai mică intenţie să-i îndeplinească dorinţa. Nici măcar atunci când Vica i-a dăruit un copil. Apariţia bebeluşului nu l-a impresionat, ba, mai mult, nici nu a vrut să-l recunoască. A făcut-o într-un final pentru că Vica a deschis proces, iar magistraţii l-au obligat să-şi recunoască fiul.

Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile”, a mărturisit vedeta la emisiunea ”În Oglindă”.

Adevăratul motiv pentru care Vica Blochina l-a înşelat pe Piţurcă

Spune că a fost singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat şi din acel moment nu a mai avut ochi pentru altul. Recunoaşte, însă, că l-a înşelat „din răzbunare” pentru că fostul selecţioner nu concepea să se despartă de soţia lui.

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum [….]

Citeste si Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România: „Nu mai accept nici pentru jumătate de milion de euro”

El din start mi-a spus: «Eu pe soția mea nu o voi lăsa în viața mea». Eu nici măcar nu l-am întrebat pe el, eu nici nu l-am văzut cu soția lui, el tot timpul era singur. Eu am crezut că ei nu stau la București, că stau la Craiova. Și nu punem întrebări. El mi-a spus din start: «Niciodată nu o să o părăsesc, poate să fie în cărucior», adică mi-a dat de înțeles că niciodată. Și crede-mă, în toți anii nu s-a mai vorbit despre asta între noi […]

El are o putere, eu zic că este un om cu un dar de la Dumnezeu. El are o putere de a manipula și de a se impune. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică. Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea. Nu știu din ce motive […]

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea moderată de Mihai Ghiţă.

Citeste si Vica Blochina a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut: „Foarte sever, mă certa și mă bătea”