Vica Blochina iubeşte din nou. Prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima: „Dragostea pluteşte în aer”

Vica Blochina iubeşte din nou. Blondina pare să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, însă preferă să fie discretă cu relaţia sa. Cu toate astea, a împărtăşit cu fanii o imagine alături e bărbatul care i-a furat inima.

29 sept. 2022, 09:36
Vica Blochina iubeşte din nou. Prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima: „Dragostea pluteşte în aer”
Vica Blochina iubeşte din nou

Vica Blochina iubeşte din nou. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a aniversat recent 47 de ani şi a petrecut câteva zile departe de stresul cotidian, relaxându-se pe litoralul românesc. După ce s-a vorbit despre o posibilă relație între ea și Bănel Nicoliță, cu care a fost colegă la Splash! Vedete la apă, blondina s-a afișat alături de un alt bărbat.

Citeşte şi: Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist: „Să mă facă păpuşă din mătuşă”

Vica Blochina iubeşte din nou

Vica Blochina a surprins fanii cu o fotografie, în care apare alături de un bărbat, căruia nu a dorit să-i dezvăluie chipul şi nici numele. Cea care a dat de înțeles că fosta balerină  este îndrăgostită, este Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României. EBa a lăsat în secțiunea de comentarii un text cât se poate de sugestiv: „Dragostea plutește în aer”. Fosta lui Pițurcă a răspuns: „În apă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina, despre lupta cu depresia

Blondina a  traversat momente destul de grele la începutul anului 2022, iar de atunci s-a decis să se roage mai mult la Dumnezeu, să meargă mai des la biserică şi să se abţină de la anumite alimente, dar şi de la distracţie.

Fosta balerină susține că niciodată nu a crezut în psihologi și singura cale de a scăpa de depresie a fost aceea de a merge la biserică. Ea susține că a ținut post, a mers des în lacășuri de cult și nu a mai mâncat deloc carne o perioadă de șase luni, dar nici nu s-a mai atins de alcool.

Vica Blochina mărturisește că în acest an nu a stat deloc la plajă, dar ar vrea să recupereze perioada pierdută și în care a stat închisă în casă. „Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie.

Pentru că am stat super-mega cuminte, prețul pe care l-am plătit a fost să nu plec la Mykonos. A fost un șoc pentru mine să fac o asemenea abstinență. Nu am fost la plajă deloc. Sunt dată cu autobronzant. Vara asta nu am fost deloc la plajă”, a spus Vica Blochina pentru Ego.ro.