Vica Blochina, pe patul de spital. Problemele cu care se confruntă vedeta, după ce a participat la Survivor România: „Zi proastă azi”

Vica Blochina a avut nevoie de ajutor specializat, așa că, în weekend, a ajuns pe patul de spital, pentru o problemă de sănătate care îi dă bătăi de cap tot mai des.

22 mai 2023, 09:47
Vica Blochina, pe patul de spital. Problemele cu care se confruntă vedeta, după ce a participat la Survivor România: „Zi proastă azi”
Vica Blochina a ajuns la spital

Vica Blochina și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram după ce a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital. Vedeta a postat o fotografie în mediul online, alături de un mesaj care dă de înțeles că weekend-ul a început destul de prost pentru ea.

Aceasta nu a oferit prea multe detalii despre ce se întâmplă cu starea ei de sănătate sau de ce a ajuns pe patul de spital, dar le-a spus fanilor că a avut parte de o zi neplăcută. Nu este prima dată când i se întâmplă asta, din cauza extenuării, având nevoie de îngrijiri medicale și de administrare de vitamine pentru a se simți mai bine.

Citește și: Vica Blochina aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor România. „Nu am rămas în relaţii foarte bune”

„Zi proastă azi…”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

Ce pensie alimentară primea Vica Blochina de la Victor Pițurcă, pentru fiul lor

Victor Pițurcă și Vica Blochină au împreună un fiu, pe Edan, în vârstă de 15 ani. Acesta locuiește în prezent cu tatăl său, după ce ani de zile nu au fost foarte apropiați.

„Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro.  După ce am fost la INML și am semnat, iar copilul s-a văzut cu tatăl lui să facă testul de paternitate… Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui, dacă eu renunț la banii ăia.

Citește și: Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Nu o să-ţi vină crezi care sunt veniturile

I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro.  Banii ăștia i-am primit pentru copil timp de… Acum nu primesc.

Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui. 

M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală”, a declarat Vica Blochina, potrivit wowbiz.ro.