Vica Blochina, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Vica Blochina a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare și Alex Bodi. Cei mai mulți s-au gândit la faptul că între vedetă și afaceristul din Mediaș s-a legat o idilă!

07 mai 2021, 14:33
Vica Blochina, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Vica Blochina, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. Imaginile postate de Blochina pe Instagram în care apare și Bodi au ridicat câteva semne de întrebare. Cei mai mulți s-au gândit la faptul că între blondină și afaceristul din Mediaș s-a legat o idilă și acum au dat-o pe față. După toate zvonurile apărute în presă despre acest subiect, Vica spune cum stau lucrurile, de fapt, între ea și Alex.

Vica Blochina, primele declarații despre relația cu Alex Bodi

Vica Blochina  recunoaște că s-a aflat la aceeași masă cu Alex Bodi, într-un restaurant din Capitală, dar nu au fost singuri. Da, se cunosc și ar putea spune că sunt prieteni, dar de aici și până a fi cuplați este cale lungă. „Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.

Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul în pat

Vica Blochina a stârnit şi mai multe discuţii după ce s-a filmat în timp ce era acasă, în canapea, ascultând melodia lui Luis Gabriel, „Toate diamantele”, cântând versurile de dragoste „Inima mea, spune-mi ce să-ți dau, tot ce vrei îți dau, Dragostea mea, vreau să te câstig că m-am îndrăgostit”.  Mai mult decât atât, aceasta se afla în compania unui bărbat, pe care îl mângâia ușor pe spate, fără a-i arăta fața!

Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit: „Mi-a arătat că îi pasă de mine. Fac logodnă, pe barcă”