Vica Blochina susţine că a fost furată de administratorul de la bloc. Pagubă de 10.000 de euro!

Vica Blochina este în război total cu administratorul blocului în care locuiește, pe care-l acuză între altele că i-a spart boxele și i-a furat bunurile depozitate la subsol. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a fost la un pas de evacuare în vara trecută, din cauza datoriilor la întreţinere!

12 oct. 2022, 18:01
Vica Blochina susţine că a fost furată de administratorul de la bloc. Pagubă de 10.000 de euro!
Vica Blochina susţine că a fost furată de administratorul de la bloc. Pagubă de 10.000 de euro!

Vica Blochina susţine că a fost furată de administratorul de la bloc. Cei doi sunt în conflict de mai mult timp, ba chiar fostei balerine a fost aproape de a fi evacuată pentru neplata cheltuielilor curente. Mai mult, asociația de proprietari o dăduse în judecată pentru neplata datoriilor la întreținere. Între timp, Vica Blochina susține că a ajuns pe zero cu datoriile și i-a deschis administratorului proces penal pentru calomnie şi furt!

Citeşte şi: Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Cum se întreţine vedeta

„Administratorul este dat în judecată și i s-a făcut plângere penală pentru minciuni, calomnii și pentru furat, pentru că ne-a furat, dar asta este o altă poveste. Dacă o să sunați, o să vedeți că la mine este totul la zero, adică chiar nu am datorii și mă deranjează pentru că în fiecare an, eu am pătit cam 30.000 de lei și le-am făcut un salariu foarte mare pentru că nu am putut să mă înțeleg cu ei. Ultima noastră factură a fost de 32.000 de lei! Sunt bani foarte mulți și am încercat să mă înțeleg cu ei și anul trecut. A spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile, 10.000 de euro! Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate și așa că nu are nicio șansă să scape”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

Citeşte şi: Vica Blochina iubeşte din nou. Prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima: „Dragostea pluteşte în aer”

În trecut, Vica Blochina a dezminţit vehement că ar eva probleme cu banii. „Apartamentul costă 300.000 euro, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, declara acum ceva timp Vica Blochina.