Viceguvernatorul regiunii Herson și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier: ,,Este o pierdere ireparabilă”

Liderul pro-rus Kirill Stremousov și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier. Anunțul a fost făcut de șefa organizației non-profit "Binele păcii - Voluntarii Crimeei", Valeria Petrusevich.

09 nov. 2022, 18:47
Viceguvernatorul regiunii Herson și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier: ,,Este o pierdere ireparabilă”

Liderul pro-rus Kirill Stremousov a murit într-un cumplit accident rutier. Valeria Petrusevich a scris pe contul ei de Telegram că știe din surse sigure și corecte că decesul acestuia este real.

,,Kirill Stremousov, viceguvernator al regiunii Herson, a murit. Informațiile sunt corecte, știu eu personal. Accident. Circumstanțele – mai târziu”, a scris ea pe canalul său de Telegram, relatează Interfax.

Ce spune guvernatorul Sevastopolului Mihail Răzvozhaev despre moartea acestuia

Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat. Guvernatorul Sevastopolului, Mihail Răzvozhaev, a ținut să își exprime regretele pe contul lui de Telegram.

Oficialii din Herson nu au precizat circumstanțele morții lui Stremousov, dar, conform informațiilor apărute pe rețelele de socializare din Rusia, acesta ar fi murit într-un accident de mașină.

„Tocmai am aflat despre moartea lui Kirill Stremousov. L-am cunoscut recent în persoană. El a fost un adevărat patriot al Rusiei, curajos și curajos, în orice situație a rămas în contact și a considerat că este de datoria sa să informeze locuitorii din regiunea Herson despre ceea ce se întâmplă. Așa s-a întâmplat în această dimineață. Este o pierdere ireparabilă”, a scris el.

De asemenea, și ministrul Sănătății, Vadim Ilmiev, a ținut și el să precizeze că este adevărat că Kirill Stremousov și-a pierdut viața într-un accident.

,,Într-adevăr, pot confirma că Kirill a fost implicat într-un accident. Nu am primit încă informații despre deces de la medici. Ambulanța a mers la locul accidentului”, a spus el.

Cum a devenit cunoscut Kirill Stremousov

Liderul pro-rus a intrat în atenția tuturor prin niște ode în versuri pentru Rusia. Acestea au stârnit un val de reacții pe internet, iar liderul pro-rus a fost chiar ironizat.

La sfârșitul lunii august el a fost pe larg ridiculizat pe rețelele sociale, inclusiv cele rusești, după ce a vorbit despre „contraofensiva” Rusiei. „Când ne retragem, de fapt, înaintăm”, spunea acesta.

În urmă cu doar o lună acesta afirma despre București că este pământ rusesc.

Citește și: Un comandant al SUA lansează un avertisment dur cu privire la războiul din Ucraina: ”Este doar încălzirea. Vine conflictul cel mare”

Citește și: Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă