Vicepremierul Paul Stănescu, petrecere cu 1.500 de PSD-işti în pădurea Căcâna, de 1 Mai

Peste 1.500 de oameni, membri de partid şi simpatizanţi PSD, au mers la opetrecere de 1 Mai în pădurea Căcâna de pe malul stâng al Oltului, la marginea Slatinei. Vicepremierul Paul Stănescu a făcut baie de mulţime, iar pe simpatizanţii ajunşi acolo pe bază de invitaţii i-au trecut apele la coadă la mici şi bere, scrie Adevărul.

RomaniaTV.net
01 mai 2018, 17:11

Autobuzele închiriate special pentru tradiţionala petrecere cu mici şi bere organizată de PSD Olt, încă din 2009, în pădurea Căcâna de pe malul Oltului, au început să circule de dimineaţă, adunându-i din diferitele puncta ale oraşului pe slătinenii care au primit din vreme invitaţiile în baza cărora, la „locul faptei“, au primit câte patru mici şi un pahar cu bere.

În cele din urmă, cu mai bine de jumătate de oră întârziere, şi-a făcut apariţia şi vicepremierul Paul Stănescu. 

Prezenţa i-a fost anunţată de pe scenă, la pachet cu mesajul că sunt suficiente rezerve de mici şi bere: „Organizatorii vă asigură că sunt suficiente rezerve de mici şi bere, pentru că, aşa cum ştiţi, anul acesta trebuie să ne distrăm dublu, de 1 Mai, pentru că anul viitor şi anul celălalt nu ne mai întâlnim aici, pentru că, aşa cum ştiţi, legea electorală interzice, intrăm în campanie electorală, vom sărbători atunci prin muncă. Să rămânem cei mai mulţi şi cei mai puternici! La mulţi ani PSD! Să primim cu aplauze cea mai puternică echipă PSD a Olteniei şi chiar a României, condusă de domnul preşedinte al PSD Olt, prim-vicepreşedinte al României, domnul Paul Stănescu“.