Vicepremierul Raluca Turcan îi dă replica lui Rareş Bogdan în problema traseismului: „Totul ţine de matematică”

Vicepremierul Raluca Turcan a explicat de ce PNL apelează la traseismul politic. Într-o intervenţie la Digi 24, aceasta a explicat că totul este calcul matematic. Mesajul ei vine ca o replică dată lui Rareș Bogdan, care l-a atenţionat pe premierul Orban să pună capăt racolărilor de la alte partide.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 11:36
Vicepremierul Raluca Turcan îi dă replica lui Rareş Bogdan în problema traseismului: „Totul ţine de matematică”

Matematica bate orice discurs politic. Matematica îți arăta că nu puteai da jos Guvernul Dăncilă, doar dacă nu îi convingi pe cei din jurul lor. Dincolo de demagogie și oportunism politic, cum apar unii în spațiul public în ultimul timp, matematica îți spune: vrei să dai jos Guvernul?”, a precizat vicepremierul.

Citeşte şi Rareş Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban în problema traseismului: „Este trafic de sclavi!”

Cu puţin timp înainte, europarlamentarul Rareș Bogdan făcuse un apel la Ludovic Orban să înceteze cu racolările. Explicaţiile Ralucă Turcan par să vină ca o replică la mesajul lui Rareş Bogdan.

Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.