Vicepreşedinte PSD: Când de subvenţia la vacă se ocupă un bou, subvenţia nu mai vine

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tudose, a declarat joi, la Alba Iulia, că atunci când ”de subvenţia la vacă se ocupă un bou, nu mai vine”, specificând apoi că, în acest caz, "boul" este reprezentat de către APIA, Ministerul Agriculturii, dar şi de Guvern.

12 mai 2016, 12:40
Vicepreşedinte PSD: Când de subvenţia la vacă se ocupă un bou, subvenţia nu mai vine

”Am umblat în tot judeţul, toată lumea acuză, domnule, subvenţia la lapte, subvenţia la vacă. Pe vremea guvernării PSD, venea subvenţia între şase luni şi o lună înainte de termen. Acum, nu a mai prea venit deloc. Iertaţi-mă, dar îmi asum ceea ce spun, domnule, când de subvenţia la vacă se ocupă un bou, nu mai vine. Poate şi boii sunt misogini şi nu vor să fie vacile fericite”, a declarat Mihai Tudose, în cadrul unei conferinţe de presă la Alba Iulia.

Fiind întrebat cine este „boul” în cazul de faţă, Tudose a răspuns ”cei de acolo, identificaţi dumneavoastră”, după care a completat spunând”APIA, Ministerul Agriculturii, Guvernul, e o structură piramidală. Nu se poate aşa ceva. Păi dacă vine subvenţia pentru irigaţii a doua zi după ce s-a uscat planta, domnule, nu ne mai trebuie”.

Întrebat dacă opinează că subvenţiile nu vor mai veni deloc, Tudose a răspuns că ”dacă îţi dă reţeta şi medicamentul după ce ţi-a completat certificatul de deces, e în regulă. Ai avut şi medicaţia, da! Dar nu ţi-a mai folosit”.