Vicepreşedintele CJ Caraş Severin, rănit într-un accident

Vicepeşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a ajuns marţi seară la spital în urma unui accident rutier. Ionesie Ghiorghioni se afla într-o maşină a instituţiei, şoferul nu a acordat prioritate, iar un alt autoturism i-a izbit în plin.

RomaniaTV.net
19 nov. 2014, 06:36
Vicepreşedintele CJ Caraş Severin, rănit într-un accident

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni,a fost rănit, în seara zilei de marţi, în urma unui accident rutier. Incidentul s-a petrecut pe drumul dintre localităţiel Bucova şi Bouţar, apelul primit la 112 fiind la ora 21,23.

Potrivit argumentcs.ro, vinovat de producerea evenimentului ar fi şoferul Consiliului Judeţean Caraş Severin, care „nu s-a asigurat când a intenţionat să intre, prin viraj-stânga, pe un drum lăturalnic, «tăind» Drumul Naţional 68”. „În acel moment, maşina în care se afla şi Ghiorghioni, pe scaunul din dreapta şoferului, fost lovită de un alt autovehicul ce se deplasa regulamentar din sens opus”, conform aceleiaşi surse. Şoferul de la consiliul judeţean a fost testat de poliţişti, alcoolemia fiind zero.

Poliţia Caraş Severin a confirmat accidentul şi faptul că Ghiorghioni a fost internat la spitalul din Caransebeş cu mai multe răni. Ancheta continuă pentru a se stabili condiţiile exacte de producere a incidentului.