Vicepreşedintele federaţiei a murit într-un grav accident rutier petrecut în Ungaria! Avea 51 de ani, era căsătorit şi avea doi copii FOTO

Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a murit într-un accident de circulație care s-a petrecut în Ungaria, pe autostrada M5, în apropiere de orașul Kecskemet.

04 oct. 2023, 10:11

Vicepreşedintele federaţiei a murit într-un grav accident rutier petrecut în Ungaria! Conform informațiilor pe care poliția din Ungaria le-a oferit până în acest moment, mașina în care se afla Valentin Illes a lovit la un moment dat parapetul de pe partea interioară a autostrăzii, pe care l-a rupt și a pătruns pe contrasens. Ulterior, a intrat într-o coliziune frontală cu un alt vehicul care venea din direcția opusă. Accidentul a avut loc pe 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta. „În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, se arată în comunicatul poliției maghiare, citat de ProSport.

Citeşte şi: Bănel Nicoliţă a vrut să se sinucidă! „Voiam să mă duc cu maşina în primul stâlp!” VIDEO

Pe internet au început să circule și câteva imagini de la fața locului, iar în acestea se poate observa că mașina lui Valentin Illes a fost pur și simplu distrusă complet. Acesta locuia în Parța, o comună din județul Timiș. A fost unul dintre oamenii de referință în dansul sportiv din România, contribuind semnificativ la dezvoltarea acestui domeniu în țara noastră. Valentin Illes a antrenat la Bolero Timișoara, primul club de dans sportiv de performanță fondat în țara noastră chiar de el, mai multe perechi de campioni mondiali. Valentin Illes avea 51 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Citeşte şi: Doliu în PSD! A murit un lider important, primar în Olt, la doar 45 de ani. Era internat în spital: „Ai plecat mult prea devreme!”

„Ce ai face moarte de-ai fi şi ai avea tată şi ar muri? Sunt atât de mândră că am avut şansa să fiu copilul tău, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-L întreb de ce nu ţi-ai văzut nepoţii, să-L întreb de ce nu mai pot să te ating, să-L întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mondială. Mă împacă doar gândul că ai trăit o viaţă cum ai vrut tu, o viaţă de ţigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. O să fac tot ce îmi stă în putere să trăieşti prin mine. Cât timp mai sunt aici, nu o să te uite nimeni. O să te fac mândru. Te iubesc şi ne vedem în curând”, a scris Diandra Illes, fiica lui Valentin Illes, pe Facebook.