Viceprimarul Dan Cristian Popescu s-ar putea retrage din cursa pentru şefia PNL Sector 2

Viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, ia în calcul posibilitatea de a-şi retrage candidatura pentru şefia organizaţiei PNL Sector 2, au declarat luni surse din partid. 

05 sept. 2016, 11:48
Viceprimarul Dan Cristian Popescu s-ar putea retrage din cursa pentru şefia PNL Sector 2

Surse din PNL au declarat, pentru Mediafax, că deşi Dan Cristian Popescu şi-a depus candidatura, acesta ia în calcul posibilitatea să se retargă, miercuri, din cursa pentru şefia PNL Sector 2, fie să nu se prezinte la Adunarea Generală a filialei pentru alegerile interne.

Preşedintele demisionar al PNL Sector 2, senatorul Anca Boagiu, ar avea în acest context cele mai mari şanse de a câştiga preşedinţia filialei, au mai precizat surse din rândul liberalilor.

CITEŞTE ŞI Primarul Sectorului 2: Şcolile şi persoanele cu handicap suferă din cauza orgoliilor consilierilor locali PNL, USB şi PMP

Alegerile din cadrul PNL Sector 2 au fost amânate după ce mai multe memorii în care sunt sesizate nereguli privind organizarea alegerilor au fost transmise conducerii PNL Bucureşti. Disputa Dan Cristian Popescu – Anca Boagiu a fost la cote maxime şi în preajma alegerilor locale, primul reproşându-i lui Boagiu că l-ar fi sabotat în campanie. De altfel, aceasta a ezitat să îşi dea demisia din fruntea filialei, considerând că responsabili pentru eşec sunt alţi lideri, cum ar fi Teodor Atanasiu.

CITEŞTE ŞI Scandal la alegerile pentru şefia PNL Sector 4