Viceprimarul dintr-o localitate gălăţeană, acuzat că a făcut avansuri unei minore

Viceprimarul comunei Ţepu din judeţul Galaţi, Pamfile Zaharia, este acuzat că i-a făcut avansuri pe internet unei fete de 17 ani. Bărbatul ar fi încercat să o seducă pe internet, chiar de pe calculatorul primărie.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 16:47
Viceprimarul dintr-o localitate gălăţeană, acuzat că a făcut avansuri unei minore

Eleva are o pagină facebook, unde toţi prietenii sunt de vârsta ei. Numai că într-o zi s-a trezit că un bărbat de 45 de ani îi tot făcea propuneri. E viceprimarul din comuna Ţepu.

„Înainte de Crăciun, pe Facebook s-a băgat în seamă cu mine. Îmi spunea că îşi doreşte foarte mult să se plimbe cu mine, că sunt sexi şi atrăgătoare. L-am respins, am văzut că nu înţelege , mi-am chemat părinţii”, a spus eleva.

Avansurile se pare că ar fi fost făcute chiar de pe calculatorul de la primărie.

Potrivit adevarul.ro, „Frumoaso” sau „Păpuşă„, sunt doar câteva dintre expresiile pe care viceprimarul de la Ţepu le-ar fi folosit în discuţia cu tânăra de 17 ani.

Deocamdată asupra domniei sale planează o suspiciune, destul de gravă. Am demarat o anchetă. Au fost mai multe acuze ca ar fi pe cameră wew, messenger, facebook. Urmează să vedem dacă a fost făcută în timpul programului„, a declarat Daniel Ţuchel, primar Ţepu.

Imediat ce a izbucnit scandalul, viceprimarul a intrat în concediu. În acest caz a fost demarată o anchetă internă, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să îşi piardă funcţia.