Victima lui Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare: „Ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”

Victima lui Andrew Tate face dezvăluiri cutremurătoare. La câteva zile după ce frații Tate au fost arestați în România, o femeie care a făcut în trecut videochat pentru Andrew face mărturisiri cutremurătoare. Aceasta a vorbit despre modul în care ea și celelalte fete de la studio erau tratate.

06 ian. 2023, 09:02
Victima lui Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare: „Ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”
Victima lui Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare

Victima lui Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare. Sally a mărturisit că a fost strangulată de Tate de cel puțin cinci ori. Abuzurile au avut loc în timp ce femeile lucrau la studioul de videochat pe care britanicul îl deținea în Luton, în 2015. Aceasta l-ar fi văzut pe fostul luptător cum o viola pe una dintre prietenele ei, Helen.

Eu și altă fată ne trezeam dimineața cu ochii roșii din cauză că ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge. Pe atunci, Helen avea iubit și nu o interesa deloc, nu voia să aibă contact sexual cu el. Era speriată și furioasă„, a zis victima care a lucrat pentru Andrew Tate.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Fiica lui Cozmin Gușă a fost abordată de frații Tate. Cum își racolau victimele / „Obișnuia să ne strângă și de gât” – STENOGRAME

Victima lui Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare

Femeia, care avea doar 20 de ani când a trecut prin acele clipe de coșmar, povestește în documentarul încă nedifuzat al jurnaliștilor de la Vice cum a fost începutul afacerii cu videochat. Totodată, aceasta a detaliat câteva episoade în care comportamentul lui Andrew Tate a fost unul terifiant, fără scrupule.

Sally rememorează un episod petrecut în studio, când Andrew le-a zis: „Ia să vedem, ce curvă strâng și eu de gât azi?”. „Era ireal ce li se întâmpla. Nu-mi venea să cred că asta e viața mea, reușise să normalizeze violența în așa hal încât acceptam ce ni se întâmpla.

Voiam să ies din situația aia. Tate îmi zicea mereu că nu îl interesează dacă merg la poliție, că mă va bate până mă omoară. Am hotărât să plec”, a mai povestit victima milionarului britanic, potrivit Vice.com.