Victor Becali a IEŞIT din PUŞCĂRIE

Cu toate că se află în detenţie, Victor Becali are parte de momente în care se bucură şi de libertate. Astfel, el a fost prezent în cursul zilei de joi la un meci amical disputat între echipa Penitenciarului Poarta Albă şi a foştilor fotbalişti ai Farului Constanţa.

12 iun. 2015, 09:30

Victor Becali s-a bucurat în cursul zilei de joi de cîteva ore de libertate după ce a facut parte din staff-ul tehnic al echipei de fotbal a Penitenciarului Poarta Albă. El a mers alături de alţi deţinuţi la stadionul Farul, acolo unde s-a desfăşurat o partidă amicală cu foştii fotbalişti ai echipei de pe Litoral, potrivit Ziua de Constanţa.

Citeşte şi GIGI BECALI, primul interviu de la ieşirea din închisoare. A anunţat cine îi va lua locul lui Gâlcă

Becali a fost antrenorul echipei, iar oamenii care au fost prezenţi la meci spun că puşcăria nu l-a schimbat Pe Victor.

Arată exact la fel ca înainte să între la închisoare. El nu s-a băgat la joc, dar a stat pe margine şi a fost, putem spune, chiar antrenorul echipei de la Poarta Albă. Deţinuţii au cîştigat partida împotriva foştilor fotbalişti ai Farului cu scorul de 8-3. La Farul Constanţa a jucat printre cei mai cunoscuţi: Ioan Andone, Adrian Pitu, Mustacă, Carabaş şi Gică Butoiu. Jocul a fost arbitrat de către Marcel Lică„, a declarat unul dintre martorii evenimentului.

După partidă, deţinuţii în frunte cu Victor Becali au participat la o masă festivă organizată de către foştii fotbalişti ai Farului Constanţa.

Citeşte şi Victor Becali rămâne fără palat. Va fi executat silit