Victor Becali, scandal cu procurorii în sala de judecată

Victor Becali continuă lupta cu procurorii. Impresarul de fotbal le-a spus magistraţilor că este dispus să îşi aducă paşaportul în instanţă pentru a proba că nu a fost niciodată în locurile exotice în care este bănuit ca a ascuns sume mari de bani. Fraţii Becali sunt dispuşi să facă orice pentru a scăpa de condamnare în dosarul Transferurilor, mai ales că procurorii au cerut ani grei de închisoare pentru cei doi.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 10:38
Victor Becali, scandal cu procurorii în sala de judecată

Victor Becali a avut mereru o replică pentru toate acuzaţiile aduse de procuror. El s-a angajat să îşi aducă paşaportul în faţa instanţei, pentru a demonstra că nu a ajuns niciodată în Insulele Virgine sau Seychelles. Asta, după ce procurorii îl suspectează că banii obţinuţi ilegal au fost depozitaţi în bancile din aceste locuri exotice. Totul, în dosarul Transferurilor, în care cei opt grei din fotbal sunt acuzaţi de un prejudiciu de 10 milioane de dolari adus cluburilor de fotbal.

Fraţii Becali sunt cunoscuţi pentru scandalurile provocate în instanţă. Giovanni Becali şi-a ieşit din minţi în faţa unei judecătoare de la Tribunalul Bucureşti atunci când aceasta i-a cerut să işi susţină o pledoarie. Nu de puţine ori, Giovanni şi-a vărsat nervii şi pe jurnalişti.

Dosarul Transferurilor a ajuns la final, iar sentinţa va fi dată pe 25 februarie. Procurorii au cerut opt ani de închisoare pentru Giovanni Becali şi şapte ani de închisoare pentru fratele său Victor. În acelaşi timp, Meme Stoica a scăpat de acest dosar pentru că faptele sale s-au prescris conform noului cod penal.