Victor Becali şi-a răscumpărat apartamentul scos la licitaţie de ANAF pentru recuperarea prejudiciului din Dosarul Transferurilor: „Nu l-a cumpărat nimeni în numele meu, eu l-am cumpărat. Ce, nu aveam voie?”

În luna martie a acestui an, ANAF a scos la licitație apartamentul lui Ioan Becali din Calea Floreasca (București) cu 1,84 milioane lei (aproximativ 371.000 de euro). De precizat că licitația a pornit de la 975.942 lei (aproximativ 196.743 de euro).

26 mai 2023, 11:45
Victor Becali şi-a răscumpărat apartamentul scos la licitaţie de ANAF pentru recuperarea prejudiciului din Dosarul Transferurilor: „Nu l-a cumpărat nimeni în numele meu, eu l-am cumpărat. Ce, nu aveam voie?”

Apartamentul, care este pe numele lui Ioan Becali, fratele lui Victor Becali, are o suprafață de 118 metri pătrați, adică o valoare de piață de aproximativ 531.000 de euro, un decalaj foarte mare față de suma la care statul român a scos imobilul la licitație.

Victor Becali a spus, la Gsp Live, că și el a participat la licitația organizată de statul român, cumpărând înapoi apartamentul unde el și fratele lui, Ioan Becali, și-au început firma de impresariat în anii 1990. Societatea se numea pe atunci International Sports Management, iar acum poartă denumirea de Becali Management.

Întrebat dacă el a cumpărat respectivul apartament, Victor Becali nu s-a ascuns, mărturisind franc faptul că a cumpărat imobilul chiar în nume propriu, fără a apela la intermediari.

„Da, dar sediul e tot acolo. Sediul e tot în apartamentul ăla. Tot eu l-am cumpărat. Ce, nu aveam voie sau ce? Nu l-a cumpărat nimeni în numele meu, eu l-am cumpărat. De ce ar trebui să-l cumpere cineva în numele meu? De ce aș fi avut ceva de ascuns, din moment ce este o licitație?

Citeşte şi: Tensiuni majore între FCSB și CSA Steaua. Tranșarea conflictului continuă în instanță. Două evenimente majore pentru 2023

La licitație a participat o doamnă care plătea mai mult pe apartament, care a fost al fratelui meu. Era o chestie sentimentală să ne întoarcem acolo. Toate sentimentele trec pe la bani. Dacă avea prețul de un milion, nu îl mai cumpăram”, a declarat Victor Becali, pentru sursa citată.

În luna martie a acestui an, ANAF a scos la licitație apartamentul lui Ioan Becali din Calea Floreasca (București) cu 1,84 milioane lei (aproximativ 371.000 de euro). De precizat că licitația a pornit de la 975.942 lei (aproximativ 196.743 de euro). Apartamentul este compus din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p și se află la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990, scriu cei de la G4Media.

Citeşte şi: Drepturile pe care toți chiriașii din România trebuie să știe că le au. Foarte mulți proprietari le-au ignorat până acum