Victor Ciutacu a câştigat pariul pus cu Ştefan Mandachi. Ce a trebuit să facă antreprenorul VIDEO

Ştefan Mandachi şi-a scos la vânzare, în luna martie, autostrada de un metru ca să strângă bani pentru susţinerea sistemului sanitar în criza de COVID-19, după ce la sfârşitul crizei epidemiologice de la Suceava, jurnalistul Victor Ciutacu i-a spus lui Ştefan Mandachi că nu va reuşi să strângă încă 100.000 de euro pentru a dota trei secţii de Pneumologie. 
Romania TV
07 iul. 2020, 12:55
Victor Ciutacu a câştigat pariul pus cu Ştefan Mandachi. Ce a trebuit să facă antreprenorul VIDEO

Când a început criza epidemiologică de COVID-19 la Suceava, antreprenorul Ştefan Mandachi a bătut palma cu Crucea Roşie şi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea sistemului sanitar. El a scos la vânzare autostrada de un metru, construită în judeţul Suceava pentru a atrage atenţia asupra lipsei infrastructurii rutiere din ţata noastră, şi a vândut-o centimetru cu centimetru.

Campania „1 cm” a avut un succes uriaş. Sprijinit de voluntari, de o echipă care a dat dovadă de rezistenţă la stres şi efort prelungit, Mandachi a reuşit să strângă de la peste 30.000 de donatori aproape două milioane de euro în bani, bunuri şi servicii. A fost sprijinit de vedete de televiziune, sportivi, oameni de afaceri şi oameni simpli.

Citeşte şi: Ştefan Mandachi: „E mai mare pericolul în autobuz decât în restaurant. Nu înţeleg de ce suntem discriminaţi”

Pe parcursul campaniei, antreprenorul din Suceava a pus un pariu cu Victor Ciutacu că va reuşi să strângă, pe lângă sumele adunate deja, încă 100.000 de euro, în 10 zile pentru a dota trei secţii de Pneumologie de la trei spitale diferite. S-a întâmplat aproape de finalul crizei pandemice. Ciutacu i-a spus că nu va reuşi, iar cei doi au pus în pariu pe tema asta.

Mandachi şi-a luat angajamentul că în caz de eşec va parcurge pe jos distanţa de 21 de km între Suceava şi Fălticeni. Victor Ciutacu a câştigat, iar antreprenorul a fost om de cuvânt şi a plecat la drum. Mandachi şi-a descris experienţa într-o postare pe contul său de Facebook.

„Pe parcursul celor 21 km am numărat fix 21 de cruci (ciudat? coincidenţă?). De asemenea, sute de tiruri şi mii de maşini care puteau să se ciocnească sub ochii mei (teoretic, şî eu pot să fiu unul dintre şoferi) 2. românii sunt foarte UITUCI şi CONFUZI :)) Adică UITĂ multe lucruri la marginea şoselelor şi CONFUNDĂ România cu coşul lor de gunoi. Iată lista uitării: sticle. Muuulte sticle. La 10 metri dai de-o sticlă (dar e înfundantă-n şanţurile de pe margine, de aceea nu se vede din maşină) – cutii de bere şi suc – pachete de ţigări goale şi mucuri Astea trei sunt în top. Dar lista e descheiată: şerveţele (utilizate, evident), pungi de chipsuri, ambalaje de ciocolată, ruj, sacoşe, papuci, prezervative, staniol, anti-perspirante, mănuşi, o vulpe, câini în putrefacţie, caramele, capace, huse de telefon, red bull îţi dă aripi, fanta, bergenbier, şosete, biscuiţi etc”, a scris suceveanul.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Capital.ro
Rusia va ATACA România? S-a anunțat în seara aceasta: Și-ar dori
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! O mare companie face angajări!
Adevarul
Atacuri dure ale lui Edgodan la adresa Israelului: „O amenințare pentru întreaga umanitate”. Netanyahu, un „vampir”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Ultimele imagini cu micuța Raisa în viață. Ce au surprins camerele de supraveghere pe 27 mai 2024
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Acest exercițiu de matematică a pus pe jar internetul! Sigur nu vei putea găsi logica acestui șir de calcule
Capital.ro
Complet ILEGAL în România. Niciun șofer nu are dreptul. Amendă 3.000 lei pe loc
StirileBZI
Salariul minim pe economie va crește de la 1 iulie: Câți bani vor primi peste un milion de români
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'