Victor Ciutacu a dezvăluit numele celui care a oferit cel mai mult pentru tricoul pus la bătaie în scopuri umanitare. Gestul superb al câştigătorului

Victor Ciutacu a anunțat că tricoul cu semnătură, pus la bătaie luna trecută, în scopuri umanitare, a fost câștigat de un bucureștean, Orlando Docan.

04 mai 2021, 21:33
Victor Ciutacu a dezvăluit numele celui care a oferit cel mai mult pentru tricoul pus la bătaie în scopuri umanitare. Gestul superb al câştigătorului

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a anunţat marţi numele câştigătorului campaniei umanitare pe care a iniţiat-o la începutul lunii aprilie, în sprijinul copiilor bolnavi de autism.

”Meseria mea e să știu tot. Și, dacă nu știu, să aflu. Ei bine, dragii moșului, Orlando Docan este cel care, fără să știe și fără să urmărească asta, a câștigat tricoul de joc cu semnătură oferit în scopuri umanitare de fondatorul Mihai Nesu Foundation. Concret, domnul în cauză a fost cel mai generos dintre toți donatorii persoane-fizice întru susținerea funcționării asociației pentru care arbitrul internațional Octavian Șovre a ratat participarea la Euro 2020.

Citeşte şi Gestul lui Haaland, după ce arbitrul Octavian Şovre i-a cerut un autograf. Coletul surpriză trimis în România

Pe scurt, gestul generos de a obține autograful megastarului norvegian Erling Haaland, chiar cu riscul asumat de a-și periclita cariera de succes, a produs, la strângerea de fonduri pe care eu am inițiat-o, 35.000 lei sau 7.000 euro, dacă vă e mai simplu așa. Și sper ca, în paralel, donațiile oferite, în tricouri, de Ciprian Marica și de alții să producă, în urma licitațiilor, alți bani necesari sprijinirii copiilor. Sunt convins că Simona Zlibuţ știe cum să-i cheltuie judicios.

P.S. M-a impresionat că, la sfârșitul convorbirii telefonice pe care am avut-o, câștigătorul tricoului, care a donat impresionat fiind de gestul arbitrului român, m-a rugat să-l păstrez și să-l folosesc pentru o viitoare cauză umanitară; ceea ce mă obligă…” a scris Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu: Îmi doresc să le ofer copiilor un cadou de Paşte