Victor Ciutacu: „Are trustul Ringier la dosar documentele medicale cerute de lege conform cărora, după internările repetate la Obregia, fosta sa angajată era aptă medical să-și facă meseria?”

Realizatorul România TV a avut mai multe postări pe Facebook după scandalul izbucnit după emisiunea despre decesul jurnalistei Iulia Marin, de la Libertatea.

21 apr. 2023, 17:10
Victor Ciutacu: „Are trustul Ringier la dosar documentele medicale cerute de lege conform cărora, după internările repetate la Obregia, fosta sa angajată era aptă medical să-și facă meseria?”

„Tot frontul e despre noi. Lipsește o singură opinie, a mea. Adică a omului care, la Punctul culminant, a stârnit tsunami-ul. De ce? Pentru că, atunci când m-a contactat Petrisor Obae, i-am spus că poate prelua absolut orice am scris despre tema dată. Și că, DUPĂ ce vizionează cele două înregistrări, pentru că nu comentez ce zic alții despre mine că aș fi făcut, ci doar ceea ce am făcut, îi răspund la orice întrebare. Cum am făcut-o de fiecare dată când m-a căutat. Încă aștept întrebările alea. Cam atât despre deontologie. Andreea, ai legătura…
P.S. Ar trebui să mă bucur sau să mă îngrijorez că apelul proletar împotriva mea a strâns semnături mai multe decât cele care-i înfierau pe Iliescu, Ponta și Dragnea?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

„În epoca postadevăr, „lumea bună” are răspunsuri la tot, nu și întrebări. Iar dezbaterea a fost, de facto, desființată în societate. Totul e unilateral. Ești în haită sau vine valul peste tine. Există o vorbă deșteaptă conform căreia oamenii care au numai certitudini sunt imbatabili. Uite mai sunt și unii care gândesc cu capul lor. Și care nu se îndoaie, nici la linșaje, nici la spaime, nici la mistificări, nici la presiuni. Fiindcă așa-s născuți și, ulterior, educați. Omul care vă scrie aici a supraviețuit valului de ură îndreptat împotriva lui de un șef de stat aflat în vârful popularității sale. Și, deși brăzdat de cicatrici, că violența lasă urme, a crescut, pe picioarele lui, pe mintea lui, pe ambiția lui. Asta va face și mai departe. Va continua să întrebe, să cerceteze, să se îndoiască. Cu sau fără cozi de topor în proximitate…”, a mai scris Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: „Astăzi e ultima mea zi a primilor 10 ani la Romania TV”

„Hai că am început să vorbesc despre mine ca Daea despre ministrul Daea. Găsiți, tot în primul comentariu, că așa vrea algoritmul, înregistrarea celei de-a doua părți a dezbaterii generate de tragedia Iuliei Marin. Și, pentru că tot am ajuns la întrebări, deși e treaba autorităților statului s-o facă, revin: are trustul Ringier la dosar documentele medicale cerute de lege conform cărora, după internările repetate la Obregia, fosta sa angajată era aptă medical să-și facă meseria?”, mai scrie Victor Ciutacu.

„Sorina Matei e ultimul om care poate fi suspectat de simpatii la adresa Romania TV sau a mea personal (între altele, ne-am și judecat, iar ea a pierdut). Ba, mai mult, nu avem nici un fel de dialog, nici macar de complezență, de niște ani. Și, totuși, e corectă. Și are la ea ce n-au purtătorii ilegali de portocale care și le-au uitat acasă. Ei empatizează platonic, de la distanță, participă, da’ nu se baga…
P.S. Uitasem să menționez și că sunt blocat pe profilul ei. Fac aici cuvenita mențiune”, scrie Victor Ciutacu într-o altă postare.

Jurnalista Sorina Matei îl calcă în picioare pe Cătălin Tolontan, după ce s-a folosit de moartea colegei sale ca să își promoveze tabloidul Libertatea. ”Pe Tolontan asta îl doare: Oricine are o altă opinie sau a îndrăznit să spună altceva este împotriva noastră! Ediția talibano-bolsevică-activistă a anului 2023”
„Mă simt ca pe vremea apelurilor intelectualilor lui Băsescu. Sunt aceiași, plus niște pripași care au îmbrățișat doctrina oficială, doar că de data asta țină sunt eu. Ho, bă, că nu candidez la nimic, nici măcar la președinția scării de bloc! Altfel, e bine că se devoalează în clar rețeaua. Nu că nu i-am fi știut, dar măcar acum avem inventarul aproape complet. Sper ca, până dimineață, să se adauge Pleșu, Patapievici, Tismăneanu și Van Groningen”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.