Victor Ciutacu: „Astăzi e ultima mea zi a primilor 10 ani la Romania TV”

Realizatorul emisiunii "Punctul culminant" de la România TV împlineşte zece ani de când aduce audienţe la postul nr.1 de ştiri din România.

31 mart. 2023, 14:08
Victor Ciutacu: „Astăzi e ultima mea zi a primilor 10 ani la Romania TV”

Victor Ciutacu împlineşte 10 ani de România TV, prilej cu care realizatorul emisiunii „Punctul culminant” a postat un mesaj emoţionant. „Astăzi e ultima mea zi a primilor 10 ani la Romania TV. Sună al naibii de bizar. Deja e cel mai vechi loc de muncă pe care l-am avut. Și m-am angajat la 23 de ani. Culmea e că mi-am bătut recordul într-un post de televiziune unde, la început, chiar nu m-a dorit cu adevărat aproape nimeni; mă rog, cu excepția fondatorului Un loc unde am fost întâmpinat festiv cu o rangă în dinți de Sorina Matei.

EXCLUSIV Victor Ciutacu, avertisment pentru CNA: „M-am autoproclamat în direct vocea homosexualilor. Orice plângere împotriva mea va fi urmată de o plângere a mea la CNCD” VIDEO
Unde credeam atunci că, în ciuda unui contract ferm pe care-l semnasem, dacă mă apucă anul, sunt campionul rezistenței psihice. Și unde, constatam ieri, pe partea redacțională, dintre angajați, am ajuns – eu, veșnicul puști talentat și în ascensiune al oricărei redacții anterioare – cel mai bătrân. Mă bate la etate doar Niels Schnecker, dar el are alte raporturi contractuale cu postul…

Nu mă apuc aici să-mi fac bilanțuri festive. Măcar și pentru că, în lumea asta nebună, habar n-am ce-mi rezervă viitorul, fie el apropiat sau nu. Rezultatele mele sunt al dracului de publice. Realizările se văd cu ochiul liber, neîmplinirile și eșecurile rămân în interiorul cercului extrem de strâns de apropiați. Un singur lucru e cert și nu poate fi contestat. România TV e a patra redacție unde prestez (după Adevărul, Jurnalul național și Antena 3, unde am fost doar colaborator) care a ajuns, în timpul prezenței mele în incintă, lider de piață, pe măsurători și date concrete, nu pe vorbe. O avea și asta vreo legătură cu activitatea mea (la Punctul culminant și cum s-a mai numit emisiunea) sau sunt doar un talisman norocos, istoria presei va consemna asta. Cu amendamentul că istoria oficială e scrisă, de regulă, de învingători.


P.S. În poza de acum 10 ani, aveam 15 kile mai puțin. Iar schimbarea nu e de la barosăneală, că nici înainte nu făceam foamea.
Atașez, în primul comentariu, linkul unei scurte considerații despre ce cred eu că e televiziunea și unde merge ea…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu, reacţie virulentă în cazul Anei Morodan: „Dacă era vreun amărât, putrezea trei luni în Beciul Domnesc”