Victor Ciutacu, blocat pe aeroportul din Antalya: „O să cerem despăgubiri. Bătaia de joc a companiilor aviatice trebuie curmată!” VIDEO

Victor Ciutacu a rămas blocat pe aeroportul din Antalya timp de câteva ore bune. Jurnalistul a fost plecat în vacanță, în Turcia, cu familia lui, însă la întoarcerea în țară a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, care i-a creat un real disconfort.

21 aug. 2022, 10:55
Victor Ciutacu, blocat pe aeroportul din Antalya: „O să cerem despăgubiri. Bătaia de joc a companiilor aviatice trebuie curmată!” VIDEO
Victor Ciutacu, blocat pe aeroportul din Antalya

Victor Ciutacu, blocat pe aeroportul din Antalya. Prezentatorul de la România TV a zburat cu o companie aviatică recent intrată pe piață, iar experiența nu a fost deloc una plăcută, ci din contră.

Avionul a avut o întârziere de aproape cinci ore, iar la sosirea pe aeroportul Otopeni povestea de coșmar a continuat.

Citește și: Victor Ciutacu îl taxează dur pe premierul Ciucă după performanţa canoistului Cătălin Chirilă: „Generale, Chirilă e la fel de campion mondial ca David Popovici. Performanţa lui nu face suta de mii de euro?” 

Victor Ciutacu, blocat pe aeroportul din Antalya

Ce poate fi mai înălțător decât ca, după o săptămână de concediu liniștit, înainte cu o oră de a pleca spre aeroport, să te anunțe agenția să nu te grăbești, fiindcă new-entry-ul aviatic HiSky anunță o întârziere de minim 245 minute? Din Antalya la Otopeni, nu din fundul Asiei exotice…

Motivele? Între altele, pentru că de la București a plecat cu 4 ore întârziere, timp în care a schimbat o roată la locul faptei, ca la service-urile sătești, și s-au bătut un pic călătorii la poartă. Și fiindcă, într-o singură zi, aceeași aeronavă face, legat, București-Antalya, Antalya-Baia Mare, Baia Mare-Antalya, Antalya-București.

Într-un final, în loc de 17:40, am decolat la 22:40 (captura foto e de la ultima estimare, n-am mai avut nervi după aia). Și am aterizat un pic după miezul nopții, cu o întârziere de peste ceasuri juma, chiar spre cinci. Ca să fie lucrarea completă, am mai stat un ceas bătut pe muchie și la bagaje, că păream odihniți și plini de viață.

Fără mare nădejde, deși nu suntem reclamagii de vocație, o să cerem despăgubiri. Ceea ce ar trebui să facă toată lumea. De undeva, bătaia de joc a companiilor aviatice trebuie curmată…
FIBULA AIR TRAVEL HiSky

P.S. Ca să fie treaba oablă, la 1 noaptea, frânți, a trebuit să mai suportăm și isteriile unei creaturi bizare, angajată firma de pază care deservește Aeroportul Henri Coanda Bucuresti. Ne-a anunțat strigat și agresiv că nu avem voie „să parcăm” bagajele pe locurile destinate mașinilor oficiale, ne-a amenințat cu poliția și ne-a zis sfidător că, de când cu străinătatea, ne-am luat lumea în cap”, a scris Victor Ciutacu pe pagina lui de Facebook.

Peste 800 de zboruri întârziate pe Aeroportul Otopeni, în doar o săptămână
Opt zboruri au fost anulate și 839 au avut întârzieri mai mari de 30 de minute în ultima săptămână pe Aeroportul Henri Coandă.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, în intervalul 11-18 august 2022, un număr de 839 zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu 95 mai multe față de săptămâna anterioară.

Dintre acestea, aproape jumătate, 410, au avut drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor.