Victor Ciutacu îl taxează dur pe premierul Ciucă după performanţa canoistului Cătălin Chirilă: „Generale, Chirilă e la fel de campion mondial ca David Popovici. Performanţa lui nu face suta de mii de euro?”

Canoistul Cătălin Chirilă a cucerit aurul în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, duminică, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe desfăşurate în oraşul canadian Halifax. Premierul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe Facebook, prilej cu care jurnalistul România TV i-a bătut obrazul, atrăgându-i atenţia că între performanţa lui Chirilă şi cea a înotătorului David Popovici nu este absolut nicio diferenţă, singura diferenţă fiind la nivel de PR, motiv pentru care şi canoistul ar trebui recompensat financiar.

08 aug. 2022, 17:58
Victor Ciutacu îl taxează dur pe premierul Ciucă după performanţa canoistului Cătălin Chirilă: „Generale, Chirilă e la fel de campion mondial ca David Popovici. Performanţa lui nu face suta de mii de euro?”

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, fiind cronometrat cu timpul de 4 min 14 sec 28/100, aceasta fiind cea mai importantă medalie din cariera sportivului român. Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe campion pentru performanţa sa, dar şi pentru faptul că „continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin„. Nimic, însă, despre vreo compensaţie financiară.

Zile de sărbătoare pentru sportul românesc grație performanțelor extraordinare obținute de canoistul Cătălin Chirilă, la Campionatele mondiale de Canoe Sprint din Canada. Canoistul nostru rescrie istoria canoei românești și continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin.

Il felicit din toata inima pe Cătălin Chirilă pentru rezultatele remarcabile obținute la capătul multor ani de muncă și îi doresc mult succes mai departe! ÎI felicit pe antrenori și familia fără a căror susținere aceste performanțe nu ar fi fost posibile!

Asemenea celorlalți campioni ai României, Cătălin este un model pentru generația tânără! Suntem mândri de campionii noștri!„, a scris premierul pe Facebook.

Citeste si Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: „Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când singura știre despre tine e despre cât de mică e noua ta gagică tânără”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu îl taxează dur pe premier pentru faptul că îl recompensează pe Cătălin Chirilă doar cu mulţumiri şi felicitări, nu şi cu bani, aţa cum a făcut-o cu david Popovici.

Generale, voinice, e la fel de campion mondial ca David Popovici, la un sport la fel de olimpic ca înotul. Dacă n-are PR bun şi nu se sufocă de plăcută indignare influencerii, performanţa lui nu face suta de mii de euro per medalie de aur? A secat fondul de rezervă?„, se întreabă Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu

Jurnalistul România TV l-a criticat în mai multe rânduri pe înotătorul român mai cu seamă din cauza ţinutelor pe care le-a îmbrăcat atunci când a fost invitat la Palatul Victoria şi la Cotroceni. Ciutacu consideră că succesul şi atenţia de care s-a bucurat David Popovici i s-au urcat deja la cap adolescentului campion.

Totuși, la aproape 18 ani, provenit fiind dintr-o familie bună, extrem de atentă la detalii, dacă ai un pic de respect pentru ceea ce înseamnă imaginea ta publică și pentru autoritatea statului (care te-a și umplut de bani), nu te duci în șort la întâlnirea cu prem-ministrul țării tale. Că, oricât de campion mondial ai fi, nu-i faci onoarea de a-l primi tu în vestiar să-i dai un autograf, ci el ție. Și fiindcă, măcar părinții tăi ar trebui să știe, există un cod vestimentar adaptat tuturor situațiilor de gen. Oricât de buricul pământului te-ai crede tu…”, opina Victor Ciutacu, la sfârşitul lunii iunie, după ce campionul român a fost primit la Palatul Victoria de premierul Ciucă.

De asemenea, Victor Ciutacu l-a criticat pe David Popovici şi pentru felul cum s-a prezentat la ceremonia de decorare de la Palatul Cotroceni.

Pe căldura asta, în pantaloni lungi? Sărutări de mâini mamei Delfinului de Aur. E un pas înainte, doamnă. Nu te duci ca la ștrand când te premiază/decorează statul, fie și prin reprezentanți care poate nu-ți plac. Sigur, după gustul meu de învechit, om al trecutului, niște pantaloni și (măcar) o cămașă se impuneau și azi, dar, cum toți erau la fel, deduc că la Federatia de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere și nici n-a sunat telefonul de la Protocol. Deși nu-mi amintesc să o fi vazut vreodată pe doamna Potec în trening la masă cu domnul Țiriac. P.S. Luați și un text de aducere aminte„, scria Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook, în iulie.

Citeste si Victor Ciutacu îl apără pe Buhnici: „Bărbații părerologi sunt ferm convins că ei, pe plajă, se holbeaza după norișori pufoși”