Victor Ciutacu: „Da, Simona Halep chiar are dreptate, s-a lungit prea mult pelteaua”

Simona Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost testată pozitiv cu roxadustat. Ea aşteaptă în continuare o decizie a forurilor internaţionale din tenis privind situaţia sa.

01 sept. 2023, 11:49
Victor Ciutacu: „Da, Simona Halep chiar are dreptate, s-a lungit prea mult pelteaua”

Simona Halep este ţinută în şah de Tribunalul sportiv. „Haideți să-ncepem ziua surprinzător. Da, Simona Halep chiar are dreptate, s-a lungit prea mult pelteaua. S-a făcut anul, cam perioada suspendării minime, dă dracului un verdict! Ori e laie, ori bălaie. E îndopată voit cu chimie, suspendare exemplară și la revedere. Nu e sau a fost contaminată accidental, cum susține ea, dă-i drumul înapoi în circuit și asumă-ți eventualele consecințe”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Simona Halep, care este suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, a anunţat, joi, pe Instagram Stories, că decizia în cazul său, care ar fi trebuit să vină în această săptămână, este amânată.

Simona Halep a aflat decizia în cazul de dopaj. „Este teribil de dezamăgitor”

“Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Halep.

Simona Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Citeşte şi: Elisabeta Lipă, prima reacţie despre suspendarea Simonei Halep pentru dopaj. „Din păcate, nu avem cum să o ajutăm”

Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, este suspendată provizoriu, din 7 octombrie 2022, după ce a fost testată pozitiv în timpul US Open, la finalul lunii august 2022.