Victor Ciutacu demolează cuplul prezidențial după imaginile din safari: „Nu există nimic mai comic decât familia asta de gherțoi care se umflă ca păunii lui Ceaușescu din Primăverii”

Cuplul prezidențial se află în plin turneu în Africa. Klaus și Carmen Iohannis nu au ratat ocazia de a merge în safari, în timpul vizitei din Kenya, iar imaginile cu cei doi fac înconjurul internetului.

15 nov. 2023, 23:32
Victor Ciutacu demolează cuplul prezidențial după imaginile din safari: „Nu există nimic mai comic decât familia asta de gherțoi care se umflă ca păunii lui Ceaușescu din Primăverii”

Victor Ciutacu nu a ratat ocazia să-i taxeze pe cei doi după apariția imaginilor din timpul escapadei în spațiul public.

Nu exista nimic mai comic decât familia asta de gherțoi care se umflă ca păunii lui Ceaușescu din Primăverii. El cu pantalonii călcați cu dungă, ea cu elastic în păr și curea Vouitton peste cămeșă, la safari„, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu

În agenda sa, președintele Iohannis nu a avut trecută nicio activitate publică și din acest motiv a ales să lase de-o parte costumul clasic și să îmbrace o ținută mai lejeră. Prima Doamnă a optat pentru o pereche de blugi negri, simpli, o cămașă albă lungă pe care a accesorizat-o în talie cu o curea Louis Vuitton, care costă în jur de 600 de euro.

În cadrul turneului pe care-l desfășoară în Africa, președintele Iohannis va vizita și Tanzania, unde va avea o întrevedere cu omologul său Samia Suluhu Hassan. Presa locală i-a greșit numele președintelui român, numele acestuia apărând scris „Iohannison” în știrile care-i anunță vizita.

Citeste si Presa din Tanzania i-a stâlcit numele președintelui Iohannis. „Iohannison” ajunge, joi, în Zanzibar și vizitează orașul în care s-a născut Freddie Mercury

„Domnu’ Iohannison, daca stiam ca ajungeti acolo, va rugam sa-i duceti un pachet lu’ Barsilinga ala micu’, pe care l-a adoptat doamna inimii mele in Kenya, fix d-acolosa pe unde bantui talica in pantaloni calcati la dunga”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook într-o altă postare.

Reamintim că turneul președintelui român în Africa se va derula în perioada 14-23 noiembrie, timp în care președintele va face o serie de vizite în Kenya, Tanzania și Cabo Verde şi vizită oficială în Senegal, potrivit Administrației Prezidențiale.

Citeste si Klaus Iohannis și Prima Doamna, imagini de colecție în safari în Kenya! Cei doi s-au plimbat prin Parcul National Nairobi ca să admire animalele sălbatice

Conform Administrației prezidențiale, vizitele lui Iohannis în Africa reprezintă „primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani și vizează relansarea relațiilor României cu continentul african, atât în relația directă a țării noastre cu statele africane, cât și ca parte a efortului comun de la nivel european, în contextul mai larg al nevoii de revigorare a relațiilor Uniunea Europeană – Africa în spiritul unui nou parteneriat”: „Astfel, aceste vizite urmăresc relansarea dialogului politic la nivel înalt cu statele menționate și redinamizarea relațiilor economice și sectoriale, urmărind deschiderea și valorificarea de noi oportunități de colaborare în domenii de interes comun, inclusiv cele privind gestionarea provocărilor la nivel global”.