Victor Ciutacu, despre decesul finei lui Boc: „Autoritățile se tem că prin orice demers pe care l-ar face ar strica echilibrul de forțe. O lasă cum a căzut. O imensă tragedie”

Victor Ciutacu a comentat, la România TV, decesul Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj și fina lui Emil Boc.

06 feb. 2024, 12:26
Victor Ciutacu, despre decesul finei lui Boc: „Autoritățile se tem că prin orice demers pe care l-ar face ar strica echilibrul de forțe. O lasă cum a căzut. O imensă tragedie”

Victor Ciutacu punctează faptul că autoriățile judiciare nu își dau prea mult interesul să afle ce s-a întâmplat. „Ar strica echilibrul de forțe. O lasă cum a căzut. O imensă tragedie care, din nefericire, nu a putut fi preîntâmpinată”, a spus jurnalistul.

Citește și Fosta soție a lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a fost găsită moartă în casă. Avea 47 de ani și era fina lui Emil Boc

„Când un om de 47 de ani e găsit mort, dimineața, în propria casă, fără vreun indiciu că i-a luat cineva gâții peste noapte, explicația „a murit din cauze medicale” emisă imediat de autorități e penibilă și bate la ochi.

În primul rând că orice om moare din cauze medicale. În al doilea rând, omul respectiv era fosta nevastă a baronului suprem al județului Cluj și o bună bucată de vreme cabinetul 2 local care făcea, dregea, numea și dădea afară, totul în numele lui Alin Tișe, fostul ei soț, de care s-a despărțit cu scandal, pe care l-a acuzat că a bătut-o, l-a amenințat că-l dă în gât pentru furăciuni și l-a ars bine de tot la partaj.

În al treilea rând, dacă nu te sinucizi sau nu greșești doza, la 47 de ani nu prea poți să mori de bătrânețe.

În al patrulea rând, ambii ei părinți au plecat prin sinucidere pe lumea cealaltă, deci are istoric în familie.

În al cincilea rând, nu te crede nimeni dacă ieși imediat după morbida descoperire să anunți că femeia nu a mai avut zile, i s-a urât cu viața și a plecat să se redescopere pe fericitele plaiuri ale vânătorii ca apașii lui Winnetou.

Autoritățile judiciare se tem că, prin orice demers pe care l-ar face, ar strica echilibrul de forțe, așa că mai bine nu se bagă. O lasă cum a căzut. O imensă tragedie care, din nefericire, nu a putut fi preîntâmpinată”, a declarat Victor Ciutacu la RomâniaTV.

Citește și Revoltător! Cât a ajuns să coste un simplu set de analize de sânge la Medlife! Prețul scandalos plătit de un bucureștean care s-a săturat să audă „nu mai sunt fonduri”