Victor Ciutacu, despre lupta pierdută cu prafurile: „În loc de România educată, avem România drogată şi influenceri pe măsură”

Cum începe lupta antidrog în România? Cu aparate care nu merg, cu politişti şmecheri care fac trafic în uniformă si influenceri la care se uită tot tineretul care sunt prinşi drogaţi şi lăsaţi liberi. Victor Ciutacu face o analiza amplă a fenomenului.

12 sept. 2023, 09:32
Victor Ciutacu, despre lupta pierdută cu prafurile: „În loc de România educată, avem România drogată şi influenceri pe măsură”

Victor Ciutacu „Legați-vă bine centurile de siguranță și țineți-vă înfipți în scaune, începe lupta împotriva traficului de droguri! Statul român, prin cele mai înalte și mai reprezentative figuri politice, se-apucă de treabă. După 9 ani de mandat prezidențial despre nimic, în loc de România educată, avem România drogată. Vorba înțeleptului, a fost nevoie să moară oameni. Fiindcă de la nenorocirea de la 2 mai, acolo unde beizadeaua narcomană a samsarilor de terenuri a luat două vieți cu larga complicitate a poliției, a început isteria. Și, de atunci, nu e zi de la Dumnezeu fără știri despre nenorociri generate de consumul de droguri la liber”, spune Victor Ciutacu, în direct la România TV.

Victor Ciutacu, despre incendiile din IOR: „Orice om cu minim doi neuroni realizează că acolo e un megainteres imobiliar”

„În fapt, despre asta e vorba, țara noastră a devenit ditamai piața. Iar intransigenții de azi nu au mișcat nimic până acum. Așa s-a ajuns ca până și un polițist în uniformă să fie prins în flagrant, iar asta după ce-l știa tot Brașovul de dealer de încredere. Și tot așa a ajuns puștimea să-și cumpere, de la colțul străzii și din poarta școlii, dozele de chimie în stare pură.
Lupta asta, solemnă din gură, ori e mimată, ori e pierdută din start. În primul rând, pentru că se duce direct la efect, nu la cauză. Marea grijă a lor, a diriguitorilor de partid și de stat, sunt cumpărătorii, nu cei care importă și distribuie moarte la kil. N-am văzut declarată ca prioritate destructurarea traficului”, mai spune Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, chemat să dea cu subsemnatul la Poliție: „M-am bărbierit, m-am primenit, am făcut dușul săptămânal pentru a mă prezenta în cele mai bune condiții. Voi oferi toate informațiile relevante pentru anchetă”
„Cineva plătește, cineva aduce drogurile, cineva le trece frontiera, cineva și-a făcut rețea de distribuție, cineva strânge banii din piață. A picat vreunul mare până acum? Nu! Ce face statul? Cășună pe consumatori, de zici că ăia și le fac la ibric sau în cadă. Despre traficanți, Dumnezeu cu mila, nădejdea e să mai aducă valurile mării la mal vreo greșitură de timing, s-o declare gușații cea mai mare captură. În al doilea rând, pentru că dotările, materiale și umane, ale procuraturii și ale poliției sunt ridicole. Oamenii de specialitate și cu experiență sunt demult la pensii speciale, din spate nu vine nimic, iar la ce teste avem pe piață, nici să-i declari fumați nu ai vreo siguranță, că-ți iese invers analiza de sânge. Nu în ultimul rând, în condițiile în care influencerii lu’ pește prăjit sunt trași de-i vezi și-i simți prin sticla televizorului, iar procuratura-i lasă liberi când cad ca proștii în abatere, de ce le-ar mai fi teamă de consecințe celor care-i urmăresc și care și-i fac modele de viață?”, conchide Victor Ciutacu.