Victor Ciutacu, despre Viorica Dăncilă: „A plecat dictatorul cu mustaţă din incintă, şi-a dat drumul la vorbire”

Victor Ciutacu a povestit la emisiunea Tv Break de la România Tv că a discutat de mai multe ori în privat cu Viorica Dăncilă, fostul premier al României.

28 ian. 2021, 23:20
Victor Ciutacu, despre Viorica Dăncilă: „A plecat dictatorul cu mustaţă din incintă, şi-a dat drumul la vorbire”
Victor Ciutacu, discuţie privată cu Viorica Dăncilă: "Parcă ţi-a luat gazul cu totul"

Victor Ciutacu spune despre Viorica Dăncilă că aceasta a început să vorbească mult mai relaxat şi mai coerent de îndată ce Liviu Dragnea a fost arestat.

Victor Ciutacu: „‘Băi, femeie, dar ce faci, când ţi-a dat drumul la cameră parcă ţi-a luat gazul cu totul si începi să dai rateuri’

„Doamna Dăncila vorbeste. A plecat dictatorul cu mustaţă din incintă, şi-a dat drumul la vorbire. Eu am mai stat de vorbă cu Viorica Dancilă în privat.

Vorbeşte civilizat şi coerent. Si eu am intrebat-o de vreo două ori:’băi femeie, dar ce faci, când ţi-a dat drumul la cameră parcă ţi-a luat gazul cu totul si începi să dai rateuri’ „, a spus Victor Ciutacu la emisiunea Tv Break de la România Tv.

Citeşte şi Viorica Dăncilă: ”Ciolacu a vândut partidul de când a votat guvernul Orban”

Reamintim că Viorica Dăncilă a anunţat că va publica o carte despre relaţia cu Liviu Dragnea şi campaniile din 2019. Volumul „Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr” este un interviu amplu realizat în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală.

Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, spune fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.

Marga Nițu a fost jurnalistă la un post de televiziune din Alexandria și la OTV.

Citeşte şi Viorica Dăncilă, dezvăluiri bombă despre trădarea din PSD. „Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu l-au acuzat pe Liviu Dragnea că a dat jos două guverne, însă au procedat la fel”

Viorica Dăncilă, dezvăluiri-bombă în cartea de memorii : „La Scroviştea, Dragnea mi-a cerut să dau amnistia şi graţierea”

Viorica Dăncilă anunţă un tsunami pe scena politică prin cartea-interviu pe care o va publica în curând. Deja pasaje dim ea anunţă dezvăluri incredibile din perioada în care a fost premier.

„Îmi amintesc că eram la Scroviștea cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare”, descrie Viorica Dăncilă momentul în care Liviu Drangea i-a cerut să îl salveze de la închisoare.

Fostul premier susține că deși a fost acuzată în partid că nu a dat amnistia și grațierea, niciun ministru nu i-a pus documentul pe masa Guvernului.

„Eu nu am dat, în calitate de prim-ministru, ordonanțe pe justiție. Eu am crezut că justiția nu trebuie să depindă de politic și asta am spus-o de prima dată. Mulți m-au acuzat că nu am dat amnistia și grațierea. Au spus că am trădat. Însă, nu a fost niciun ministru care să-mi pună un act juridic de genul acesta în ședința de guvern”, mai spune Dăncilă.

Despre relația cu Liviu Dragnea, fostul premier spune că acesta avea un „deficit de încredere” și că ea a fost înconjurată de „informatori”.

„Probabil Liviu Dragnea voia să fie bine informat. Înaintea mea au fost dați jos doi premieri și gândește-te că pleca cu un deficit de încredere, iar din partea informatorilor nu cred că a fost numai exces de zel, cred că voiau să arate cât de importanți și utili sunt în fața șefului (…) A fost foarte greu pentru mine că eram urmărită. Liviu Dragnea avea oameni în jurul meu care îl informau tot ceea ce se întâmpla în guvern”, se destăinuie Viorica Dăncilă.