Victor Ciutacu, despre zbaterile USR în cazul Roşia Montană: „Mai au puţin şi-l transformă pe premier în Lupul de pe Wall Street”

Fariseii #rezist se dau singuri de gol. Ce jonglerii financiare au încercat să facă în cazul Rosia Montană, ne spune Victor Ciutacu.

14 mart. 2024, 09:21
Victor Ciutacu, despre zbaterile USR în cazul Roşia Montană: „Mai au puţin şi-l transformă pe premier în Lupul de pe Wall Street”

Victor Ciutacu decantează la rece cazul Roşia Montană, care continuă să sclipească pe reţelele sociale, în ciuda victoriei fără dubii pentru statul român.

„Circul care se desfășoară pe hoitul Roșiei Montane capătă proporții incredibile. Teoretic, toată lumea ar trebui să fie fericită. Activiștii, că au salvat-o. Reziștii, că au băgat-o în UNESCO și au avut dreptate. Guvernul, că n-are de dat bani la canadieni. Avocații, că se umplu de bani și de clienți. Când colo, e o supărare globală. S-a ajuns, dincolo de clasicele denunțuri la DNA, până la sesizarea autorității de reglementare a pieței de capital din Canada. Cel mai furios e Drulă. Omul pare să fi pierdut ceva mai mult decât prilejul de a i-o mai trage o dată pe sec lui Ciolacu”, a declarat Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu, după ce Cătălin Drulă i-a făcut plângere lui Marcel Ciolacu la autorităţile canadiene acuzându-l că ar fi manipulat piaţa de capital: „Indirect, Drulă este acţionar la Gabriel Resources”

„Acționar la o prăvălie, care la rândul ei are acțiuni la prăvălia care se lăuda câte acțiuni avea la astăzi falimentara Gabriel Resources, liderul USR e precum chelul care-și pune mâna-n cap. Tună și fulgeră, se tăvălește ca gândăcelul și mai are un pic și-l transformă pe premier în Lupul de pe Wall Street. Nici măcar la înjurături nu e consecvent. Orice s-ar spune, să-l avansezi pe Ciolacu de la covrigar la geniu al manipulării pieței de capital e cale lungă. Și e în favoarea lui, nu a ta. De-a dreapta rezistului-șef s-a plasat unul Năsui, pasager ministru al Economiei vreo câteva luni, până i-a gonit Cîțu pe toți tefeliștii pe scările Palatului Victoria.

Alt exponent de seamă al curentului de succes intitulat fiul tatălui său, Năsui ăl mic s-a filmat, înaintea sentinței curții de arbitrat, pe holurile Casei Poporului, dând sfaturi investiționale poporului suveran. Spre exemplu, cum să bagi niște bani și să-i înmulțești exponențial din drama Roșiei Montane în perspectiva pierderii de către statul român a minim 2 miliarde de dolari. Adică fix de ce-l acuză șefu’-său Drulă pe Ciolacu. Doar că, dincolo de stângăcii sau decizii controversate, liderul PSD chiar n-a avut vreodată neobrăzarea să-i învețe pe românii pe care-i guvernează cum să facă avere din falimentul propriei țări”, mai spune Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: „USR ar trebui să-și schimbe sigla în partidul penalilor. Brusc, există și pentru useriști un stat paralel, un sistem ticăloșit și magistrați care acționează la comandă”