Victor Ciutacu: „USR ar trebui să-și schimbe sigla în partidul penalilor. Brusc, există și pentru useriști un stat paralel, un sistem ticăloșit și magistrați care acționează la comandă”

Este un an bogat electoral, iar campania electorală scoate la iveală murdării mult timp ţinute sub preş. Victor Ciutacu face o anliză amplă a situaţiei de pe o anumită parte a "scenetei" politice.

13 mart. 2024, 14:35
Victor Ciutacu: „USR ar trebui să-și schimbe sigla în partidul penalilor. Brusc, există și pentru useriști un stat paralel, un sistem ticăloșit și magistrați care acționează la comandă”

Victor Ciutacu a sugerat, în direct la România TV, că „USR ar trebui să-și schimbe sigla în partidul penalilor”. „Partidul care a isterizat o țară întreagă cu vrăjeala proastă poreclită fără penali în funcții publice a ajuns să dea din colț în colț în fața realității. Fiindcă mai toți liderii lor au ajuns, cu acte, penali. Rând pe rând, Dan Barna, Vlad Voiculescu, viceprimărița și primarul Brașovului, Flavia Boghiu și Alen Coliban, Clotilde Armand și primarul Bacăului, Lucian Vizitiu, au descoperit prezumția de nevinovăție. Pe care le-o negau în gura mare și proastă lui Dragnea și altora ca el pe vremea când se tăvăleau ca gândacii de bucătărie prin Casa Poporului și aprindeau lanternele telefoanelor în Piața Victoriei. Ba, mai mult decât atât, mahalagioaica de la Sectorul 1 își și pune mâinile în șolduri și urlă la procurori și judecători ca doamnele de la Sintești când vin jandarmii să le decupleze de la stâlpul de curent electric. Înaltele criterii morale s-au topit la foșnetul cătușelor, brusc există și pentru useriști un stat paralel, un sistem ticăloșit și magistrați care acționează la comandă”, a mai spus Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, după ce Cătălin Drulă i-a făcut plângere lui Marcel Ciolacu la autorităţile canadiene acuzându-l că ar fi manipulat piaţa de capital: „Indirect, Drulă este acţionar la Gabriel Resources”

„Singura diferență între ariviștii ăștia mici, care au prostit o grămadă de lume că ei sunt partidul altfel, și cordele bătrâne de la PSD, PNL și UDMR e că useliștii-s mai ticăloși decât veteranii parlamentarismului. Și unii, și alții sunt pe luatele, dar ăilalți măcar nu pretind ipocrit că-s fete mari. Roboțeii de tip nou, inventați în conștiința publică după Roșia Montană, Ordonanța 13 și 10 august, n-au mamă, n-au tată. Te mint în față, te înjunghie pe la spate, îți spun bună dimineața când se înnoptează, îți fură zahărul din ceai. Se urăsc între ei de mama focului, dar se dau echipă. Singurul lucru care-i unește e incompetența. Pe unde au trecut s-a ales praful.

Miniștrii lor au fost niște dezastre, primarii sunt niște calamități, europarlamentarii sunt ridicoli. Au muncit agenții bătrânului Soros să-i scoată pe piață și să facă din ei un partid folositor intereselor sale și globalismului, a rezultat o adunătură de lichele. Orice fac, inclusiv ticăloșiile, e încropeală. Orice plan pe termen lung e un cataclism. Orice validare a lor prin vot este o rușine…”, a conchis Victor Ciutacu, în direct la România TV. 

Citeşte şi

Victor Ciutacu, reacție la decizia TAS în cazul Simonei Halep: „Nu este nicio victorie! Nu i-a fost anulată pedeapsa, ci doar redusă. Asta nu înseamnă că nu s-a dopat”