Victor Ciutacu, dialog spectaculos cu legendarul fotbalist Giuseppe Signori. „Cu aceeaşi viteză în execuţii care l-a consacrat” VIDEO

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Punctul culiminat" de la România TV, a avut parte de o întâlnire de zile mari cu una dintre marile legende ale fotbalului mondial, Giuseppe Signori.

30 nov. 2023, 11:19
Victor Ciutacu, dialog spectaculos cu legendarul fotbalist Giuseppe Signori. „Cu aceeaşi viteză în execuţii care l-a consacrat” VIDEO
Victor Ciutacu, dialog spectaculos cu legendarul Giuseppe Signori. "Cu aceeasi viteza în execuţii care l-a consacrat"

Victor Ciutacu, dialog spectaculos cu legendarul Giuseppe Signori. Fostul mare atacant de la Lazio şi Bologna, dar şi al squadrei azzurra, se află pentru câteva zile în România. „A trecut domnul Beppe Signori pe la noi. Cu aceeaşi viteză în execuţii care l-a consacrat. Am încercat sa-i fim gazde bune”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Giuseppe „Beppe” Signori a fost vicecampion mondial cu naţionala Italiei în 1994, după finala pierdută la penalty-uri cu Brazilia, iar pe plan intern a câştigat de trei ori titlul de golgheter în Serie A, în sezoanele 1992-93, 1993-94 şi 1995-96. S-a remarcat atât prin viteză şi execuţii incredibile, dar mai ales printr-un stil spectaculos foarte apreciat de iubitorii fotbalului.

Citeşte şi: Victor Ciutacu îi desfiinţează pe veteranii Grădinescu şi Mocanu după meciul România-Israel: „Îmi rămâne pe creier comentariul vomitiv. Doi puști exaltați, cu mentalitate de tăinuitori”

După retragere, a fost comentator pentru RAI RAdio 1, apoi director sportiv la Ternana. Pe 1 iunie 2011, a fost arestat într-un scandal al meciurilor trucate la pariuri, fiind plasat în arest la domiciliu. A primit o suspendare pe cinci ani din fotbal, dar în 2021 a fost achitat de acuzaţii din lipsă de probe.