Victor Ciutacu îi desfiinţează pe veteranii Grădinescu şi Mocanu după meciul România-Israel: „Îmi rămâne pe creier comentariul vomitiv. Doi puști exaltați, cu mentalitate de tăinuitori”

Echipa națională de fotbal a României a învins, sâmbătă seară, cu scorul 2-1, echipa Israelului, în al nouălea meci al Grupei I de calificare la EURO 2024. Astfel, tricolorii au adus calificarea la Campionatul European de fotbal 2024, din Germania.

19 nov. 2023, 13:21
Victor Ciutacu îi desfiinţează pe veteranii Grădinescu şi Mocanu după meciul România-Israel: „Îmi rămâne pe creier comentariul vomitiv. Doi puști exaltați, cu mentalitate de tăinuitori”

Ianis Hagi a fost eroul României în duelul cu Israel. A reușit golul de 2-1 care a adus calificarea la Euro 2024. Jurnalistul Româna TV Victor Ciutacu nu a fost teribil de impresionat de victoria „căznită” a tricolorilor, cu atât mai puţin de exaltarea comentatorilor Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, al căror comentariu îl califică drept „vomitiv”.

Am văzut aseară, după (mulți) ani de zile, un meci întreg al echipei naționale. Dincolo de calificarea căznită, de chiori în țara orbilor, dar aia e, nu am tras noi la sorți grupa și mergem la Euro, îmi rămâne pe creier comentariul vomitiv. Grădinescu și Mocanu, care au mii de meciuri comentate, s-au comportat, în numele unui patriotism prost înțeles, ca doi puști exaltați, cu mentalitate de tăinuitori.

Citeste si Calificarea României la EURO 2024 aduce o sumă astronomică în conturile FRF! Câți bani vor încasa elevii lui Iordănescu

Nici măcar în momentele când arbitrajul ne era net favorabil (apropo, nu mai suntem victimele Ocultei cavalerilor în negru?) nu au fost în stare să recunoască evidența. Ba mai și băgau pe post d-alea de oameni care țin tira la furt, „lasă că e bine…pentru noi”. Plus că alor noștri le găseau mereu scuze, de parcă-i ascultau ăia-n cască pe teren și le pica moralul în timpul meciului. Una peste alta, rămâne că a fost iar nevoie de Iordănescu și Hagi să ne calificăm și ne-a ieșit„, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu

La Felcsut, pe Pancho Arena, în faţa a 600 de suporteri tricolori, Israel a deschis scorul încă din minutul 2, când a marcat Eran Zahavi, lăsat liber în careu la un corner. Românii au egalat în minutul 10, prin George Puşcaş, care a urmărit şi a trimis în plasă mingea revenită din bara transversală la şutul lui Drăguş.

Citeste si Tragerea la sorţi a grupelor Euro 2024 are loc pe 2 decembrie. Cu cine poate pica România

Al doilea gol al României a venit în minutul 63. Puşcaş a pasat către Răzvan Marin, acesta a trimis la Ianis Hagi care a încercat să paseze în faţa porţii. Balonul i-a revenit lui Ianis Hagi care a şutat cu stângul, la colţul scurt, şi a înscris. S-a încheiat 2-1 şi România va merge la Euro 2024.