Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor ’80. Hit-ul nemuritor, la Revelionul România TV

Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor '80. Hit-ul nemuritor, doar la Revelionul România TV! Vedete şi lideri politici în sptele unor măşti de senzaţie! Confruntarea starurilor, într-un show nemaipomenit.

27 dec. 2022, 13:23
Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor ’80. Hit-ul nemuritor, la Revelionul România TV
Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur,

Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur. Postul de ştiri nr. 1 v-a pregătit un show de zile mari pentru noaptea dintre ani.

Surpriza Anului Nou în televiziune! O petrecere cum nu s-a mai văzut!

Georgiana Lobonţ, Ioan Korpoş şi Marius Niţă vor prezenta Revelionul 2023, la care vor lua parte cele mai admirate vedete din România. Politicienii, miniştrii, analiştii şi jurnalistii fac duete cu artiştii.

Citeşte şi: Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Culisele celui mai aşteptat program TV VIDEO

Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor ’80

Pe lângă măştile care vor face senzaţie, vom avea parte de duete neaşteptate şi nemaivăzute cu George Simion, Victor Ciutacu, Niels Schnecker, Anton Hadar şi mulţi alţii. Aceştia vor cânta alături de artişti celebri precum Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Vali Viejelie etc.

2023 DE MOTIVE SĂ FACI REVELIONUL AICI…CU TOATĂ ROMÂNIA!

Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României.

Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a declarat Georgiana Lobonţ.

Rămâi pe România TV încă de la primele ore ale dimineţii până noaptea târziu! Măşti în premieră şi duete spectaculoase vor fi prezentate şi dezvăluite în noaptea dintre ani.