Victor Ciutacu, după ce CTP a fost reclamat la CNCD pentru că i-a comparat pe pelerinii de la Iași cu teroriștii Hamas: „Reclamația e o neghiobie. În felul ăsta, CTP obține ceea ce și-a dorit, adică atenție, și se simte important”

Cristian Tudor Popescu a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de către Liga Studenților Iași după ce i-a comparat pe cei 350.000 de pelerini care s-au închinat la moaștele Sfintei Parascheva cu teroriștii Hamas. Jurnalistul România TV Victor Ciutacu este de părere că CTP va profita de pe urma acestei reclamații pentru că va ieși din conul de umbră în care a intrat după ce a disparut de pe TV, dar și din presa scrisă.

19 oct. 2023, 23:39
Victor Ciutacu, după ce CTP a fost reclamat la CNCD pentru că i-a comparat pe pelerinii de la Iași cu teroriștii Hamas: „Reclamația e o neghiobie. În felul ăsta, CTP obține ceea ce și-a dorit, adică atenție, și se simte important”

Într-o postare pe Facebook, Victor Ciutacu evidențiază două beneficii majore pe care reclamația la CNCD i le aduce gazetarului CTP:

  1. va avea parte de atenția pe care și-o dorește;
  2. va prinde curaj „să șocheze și mai departe, ca să-l comenteze lumea și să se simtă important„.

Știu că voi șoca, dar reclamarea lui CTP la CNCD e o neghiobie.

În primul rând, pentru că obține ceea ce și-a dorit, adică atenție. Pentru un om bolnav, care face bube de la nebăgarea-n seamă, reacția e aur pur. Dacă aș fi răutăcios, aș spune că special a făcut-o, să-i fie consemnată revenirea. Bine, sunt.

Citeste si VIDEO Victor Ciutacu, reacţie vehementă după valul de atacuri teroriste din Europa: „Situaţia tragică şi dramatică de acum e consecinţa tuturor vrăjelilor soroşiste”

În al doilea rând, fiindcă zisele lui n-au absolut nici o legătură cu discriminarea. N-a zis că ortodocșii n-au voie la cele 72 de fecioare ale musulmanilor, ci că pupă plexiglasul la pelerinaj și seamănă cu ăilalți. E cel mult jignirea unei categorii de oameni, care ține de libertatea de exprimare. Dar, pentru asta, dacă se simte cineva vexat, există instanțele civile de judecată.

În al treilea rând, fiindcă asta-l va încuraja să șocheze și mai departe, ca să-l comenteze lumea și să se simtă important. Mâine-poimâine mă aștept ca, în lumina succesului intrării sale viguroase în online, să se declare sexo-intelectual, să-și pună chiloții în cap, să se încalțe cu fesul și să mărșăluiască în pas de defilare pe Calea Victoriei, că Podul Grant e închis de primarul lui„, a scris pe Facebook Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu

Reamintim că, în cadrul primei emisiuni „Cap la cap”, realizată împreună cu Anca Simina, difuzată exclusiv online pe canalul YouTube Recorder Talks, CTP a spus, referindu-se la pelerinii de la Iași, „deci oameni care cred că o să se vindece, că o să se îmbogățească, că nu știu eu ce o să mai primească ducându-se la moaștele acelea nu sunt cu nimic deosebiți de cei care cred că îi așteaptă o masă împărătească și 72 de fecioare în rai”.

Jurnalistul a afirmat că membrii cultului mozaic au o viziune identică despre moarte și viața de apoi cu teroriștii sinucigași, afirmație falsă, de natură să inducă publicul în eroare”, reclamă Liga Studenților Iași care susține că declarațiile lui Cristian Tudor Popescu aduc atingere demnității creștinilor ortodocși, batjocorindu-i, umilindu-i și degradându-i pe aceștia la stadiul de teroriști islamici.

Citeste si Victor Ciutacu, despre colaborarea lui CTP cu Recorder: „Următorul pas profesional al Crucișătorului va fi să militeze pentru legalizarea ierbii și să se bată în live-uri pe Facebook cu Șoșoacă”