Victor Ciutacu, despre colaborarea lui CTP cu Recorder: „Următorul pas profesional al Crucișătorului va fi să militeze pentru legalizarea ierbii și să se bată în live-uri pe Facebook cu Șoșoacă”

Victor Ciutacu a reacționat la informația potrivit căreia jurnalistul Cristian Tudor Popescu va colabora cu Recorder și va realiza emisiuni live pe pagina de Youtube.

17 oct. 2023, 11:47
Victor Ciutacu, despre colaborarea lui CTP cu Recorder: „Următorul pas profesional al Crucișătorului va fi să militeze pentru legalizarea ierbii și să se bată în live-uri pe Facebook cu Șoșoacă”

Victor Ciutacu: „A ajuns în 2023 să facă emisiuni pe contul prăvăliei oficiale a reziștilor”

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Punctul culminant” de la România TV, a avut o primă reacție privind colaborarea lui CTP cu Recorder.

„Fost băiat de casă al FSN și ultras al mineriadei din 13-15 iunie 1990, CTP a ajuns în 2023 să facă emisiuni pe contul de iutub al prăvăliei oficiale a reziștilor. Următorul pas profesional al Crucișătorului va fi să militeze pentru legalizarea ierbii și să se bată în live-uri pe fb cu Șoșoacă. Vorba filosofilor fotbalului, nu mai există echipe mici”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și Victor Ciutacu, revoltat de repatrierea ucrainenilor din Israel pe banii românilor: „Guvernul nostru a dat iar cu mucii-n fasole”

Cristian Tudor Popescu colaborează cu Recorder și urmează să realizeze emisiunea „Cap la cap”, alături de Anca Simina, care va fi difuzată pe calul de Youtube Recorder Talks.

„Deși puțini, în România post-comunistă au existat și ziariști care n-au abdicat de la aceste principii. Și de aceea au rămas mereu relevanți, indiferent că și-au răspândit ideile pe hârtie tipărită în plumb, pe ecranele televizoarelor, pe frecvențele posturilor de radio sau în imensitatea volatilă a internetului. Considerăm că vocea acestor ziariști trebuie să se audă în continuare, chiar dacă marile canale de presă au ales să le taie microfonul. De aceea, ne bucurăm să anunțăm că, din această săptămână, Cristian Tudor Popescu va colabora cu Recorder pentru realizarea unei emisiuni live, difuzate exclusiv online.”, spune Recorder.

Citește și Victor Ciutacu, despre noua mafie a halatelor albe: „Breasla medicală începe să-și piardă din luciul pe care și-l câștigase”