Victor Ciutacu, după ce Marcel Ciolacu a organizat consultări cu ONG-urile pe tema regimului sponsorizărilor: „Pe lângă reputatul om de film Poponeț și făuritoarele de spitale USR, premierul ar fi trebuit să-l invite și pe Magician cu rucsăcelul lui plin cu citostatice de contrabandă”

Premierul Marcel Ciolacu a avut, astăzi, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai companiilor care fac sponsorizări, în contextul modificărilor fiscale avute în vedere de Guvern cu privire la regimul sponsorizărilor. La consultări au fost prezenți, printre alții, actorul Codin Maticiuc și fondatoarele Asociației "Dăruiește viața", Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu.

14 dec. 2023, 22:33
Victor Ciutacu, după ce Marcel Ciolacu a organizat consultări cu ONG-urile pe tema regimului sponsorizărilor: „Pe lângă reputatul om de film Poponeț și făuritoarele de spitale USR, premierul ar fi trebuit să-l invite și pe Magician cu rucsăcelul lui plin cu citostatice de contrabandă”

Ciolacu a asigurat ONG-urile că dorește să mențină o predictibilitate în ce privește mecanismul de sponsorizări a ONG-urilor.

Guvernul României și eu, în calitate de prim-ministru, apreciem munca organizațiilor non-guvernamentale și impactul pe care proiectele acestora îl au pentru societatea românească. Dorim să păstrăm transparența și predictibilitatea mecanismului de sponsorizări, fără a aduce prejudicii acestui regim prin modificările legislative” , a afirmat premierul.

Referitor la această consultare, Victor Ciutacu îi reproșează în mod ironic premierului că a uitat să invite la întâlnire un alt reprezentant de seamă al reziștilor, „pe Magician cu tot cu rucsacelul lui plin cu citostatice de contrabanda„.

Citeste si Victor Ciutacu, despre episodul de la nuntă când Traian Băsescu l-a închis în baie: „S-a încheiat apoteotic cu o horă în care s-au încins nea Traian, nea Gigi și inevitabilul Serghei Mizil, care astăzi ar fi rupt pe tiktok”

Pe foamea asta de bani, cu oameni nemulțumiți de costurile vieții și de nivelul salariilor in strada, premierul PSD Marcel Ciolacu se consulta, la Palatul Victoria, cu oengistii reprezentati de reputatul om de film Poponet si de fauritoarele de spitale USR despre cum sa-i ajute statul sa faca si mai multi bani de la stat. Ce sa mai zic, domnu’ Ciolacu, nu stiu de ce ati omis sa-l invitati si pe Magician cu tot cu rucsacelul lui plin cu citostatice de contrabanda. Sper ca a fost prezenta si navigatoarea Althamer de la DGA. Asta e un soi de #MiamiBuci pentru toti pesedistii si medicii trimisi la ocna de leprele astea…

Șeful Executivului i-a primit joi pe reprezentanții Asociației pentru Relații Comunitare, în contextul în care Codin Maticiuc a atras atenția cu privire la „o ordonanță prin care fundațiile pierd principalele surse de financiare: 20% de la IMM uri (noi nici nu avem mulți contribuabili mari), formularul D177 și cei 3.5% pe care îl pot redirecționa oamenii din alte venituri decât cele salariale”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu