Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici: Nu copilu-i de vină, moluştelor, e un fenomen prost şi intensiv exploatat

Jurnalistul Victor Ciutacu revine cu critici la adresa lui David Popovici, după ce, astăzi, sportivul român și-a pierdut titlul de campion mondial la proba de 100 de metri.

RomaniaTV.net
27 iul. 2023, 16:03
Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici: Nu copilu-i de vină, moluştelor, e un fenomen prost şi intensiv exploatat

Victor Ciutacu a comentat pe facebook noua contraperformanţă a lui David Popovici la Mondiale. „Nou triumf la mondiale, un meritoriu loc 6. Dupa precedentul loc 4, in logica stramba a posesorilor de explicatii pentru orice, e un mare progres. Merge copilu’ din victorie-n victorie. Thorpe si Phelps sunt pistoale cu apa pe langa el. Haideti, unu, doi, trei si: “tu la ce esti pe locul 6 in lume?”, “a fost apa rece”, “fusul orar e de vina”, “l-au furat arbitrii”, “statul nu l-a ajutat cu nimic”, “politicienii sunt de vina”, “pentru noi, tu esti adevaratul campion”, “data viitoare-i rupe pe genunchi”. Am uitat ceva?

Nu copilu-i de vina, molustelor, e un fenomen prost si intensiv exploatat, pe care l-ati umflat si l-ati stors ca pe o lamaie. Voi imputiti locul, libidinosilor!”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

David Popovici, mesaj arogant la adresa învingătorilor săi. „Abia aştept următorul concurs să le demonstrez că s-au bucurat prematur”
David Popovici nu a reuşit să obţină o medalie nici la 100 m liber, la Mondialele de nataţie din Japonia. El a ocupat locul 6

David Popovici, care era deţinătorul titlului şi este recordmanul mondial la 100 m, s-aa clasat, joi, doar pe locul şase în finala de la Campionatul Mondial de la Fukuoka.
Popovici, care a înotat pe culoarul doi, a fost cronometrat cu timpul 47.83. În semifinale, el a avut timpul 47.66.

David Popovici a terminat pe locul 6 în finala de 100 metri liber. Cursa a fost câştigată de Kyle Chalmers
Titlul mondial a fost câştigat de australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat pe podium de americanul Jack Alexy (47.31) şi de francezul Maxime Grousset (47.42).  Tot la Fukuoka, la 200 m liber, David Popovici s-a clasat marţi pe locul patru. El era deţinătorul titlului.

Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici la Mondiale: „Măcar a fost aproape de podium!”