Victor Ciutacu, după reacţia lui Godină în cazul de la Oneşti: „Au cameramani profesioniști cu ei când plesnesc pirande și tăvălesc pe jos copii”. Premierul Cîţu cere sancţiuni

Jurnalistul Victor Ciutacu critică Poliţia Română după ce Marian Godină a reacționat în urma acuzaţiilor aduse polițiștilor din Onești.  

03 mart. 2021, 14:26
Victor Ciutacu, după reacţia lui Godină în cazul de la Oneşti: „Au cameramani profesioniști cu ei când plesnesc pirande și tăvălesc pe jos copii”. Premierul Cîţu cere sancţiuni
Victor Ciutacu, după reacţia lui Marian Godină în cazul de la Oneşti: "Au cameramani profesioniști cu ei când plesnesc pirande și tăvălesc pe jos copii"

Victor Ciutacu a reacţionat după ce Marian Godină a anunțat că a fost doar de trei ori la poligonul de trageri, în cursul anului 2020, ca și angajat al SAS.

Victor Ciutacu: Trag de fiare, au cameramani profesionişti cu ei la intervenţii şi plesnesc pirande

„Milițianu’ mutat de la circulație la mascați ne spune, în câteva cuvinte, să nu contăm pe ei, că nici măcar la trageri nu-i duce întreprinderea. Bine că trag de fiare și se postează în rețele sociale, au cameramani profesioniști cu ei, la „intervenții”, să dea la presă filmulețe când dau jos uși cu berbecul, plesnesc pirande și tăvălesc pe jos copii. Asta când nu greșesc ușa de spart…

P.S. M-am liniștit că avem un serviciu de Acțiuni Speciale, chiar mi-era teamă că suntem descoperiți pe partea asta”, a scris pe Facebook jurnalistul România Tv.

Reamintim că Marian Godină a reacționat în urma criticilor aduse la adresa polițiștilor din Onești. Polițistul a explicat că, în calitate de polițist SAS, a tras în piligon de doar PATRU ORI într-un an. Cu toate acestea, unii visează ca polițiștii români să acționeze cu ajutorul elicopterului.

Citeşte şi Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

Florin Cîțu cere pedepsirea polițiștilor din Oneşti: Am cerut să se ia imediat măsuri

Premierul Florin Cîțu susține că a discutat cu ministrul de Interne și i-a cerut o anchetă rapidă în cazul crimelor de la Onești, iar dacă polițiștii vor fi găsiți vinovați, să fie pedepsiți imediat.

”Am vorbit cu ministrul de Interne, am cerut o anchetă rapidă și în același timp să se ia imediat măsuri, dacă se dovedește că au existat nereguli în acțiunile poliției. După ce vor veni rezultatele, vom veni și cu deciziile.”, a spus Florin Cîțu.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru omor calificat.