Victor Ciutacu: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ceva invers decât breaking news”

„Nu e așa de simplu cum pare! La un material de trei minute s-a muncit ca la balamuc!", povesteşte Victor Ciutacu din culisele emisiunii Punctul Culminant.

01 mai 2021, 16:24
Victor Ciutacu: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ceva invers decât breaking news”

Victor Ciutacu şi-a povestit o zi de muncă. „Munca mea începe când mă trezesc, când mă uit pe lista de invitați. Încerc să găsesc variante noi, adaptate momentului pe care îl trăim. Venisem inițial cu ideea stupidă să chemi invitați în fiecare zi în funcție de ce se întâmplă. Nu merge, tată! La câte televiziuni sunt, toți sunt rezervați cu o săptămână înainte. În primul rând, mă uit să văd în ce măsură se potrivesc invitații pe care îi am deja confirmați cu subiectele care mi se par mie de interes. Încep să-mi fac idei de emisiune, rup toate site-urile, mă uit peste tot și încerc să mă diferențiez. Dacă facem toți același lucru… Reorientează-te, rupe telefoane, caută, sună alți oameni. Totul se transpune într-un e-mail pe care îl trimit celor cu care lucrez la facerea emisiunii. După, alte telefoane. Unii au idei și schimbăm iar desfășurătorul. Căutăm alți oameni. Pe la 17.00, ajung la muncă. Ne întâlnim iar și decidem. În acest timp, se lucrează materialele, alea nu se fac singure”, a spus Victor Ciutacu în cadrul interviului acordat DCNewsTV.

Victor Ciutacu, reacţie excepţională pe marginea scandalului de la Spitalul Foişor: „Mă mir că nu i-au amendat pe bolnavii evacuaţi, că erau afară după ora 20”
„Spre exemplu, multe materiale se pierd, pentru că începe altceva, iar a doua zi mai e sau nu mai e valabil. Totul se schimbă”, a mai zis Victor Ciutacu.

„Nu e așa de simplu cum pare! La un material de trei minute s-a muncit ca la balamuc! Când suntem convinși că emisia va decurge așa cum am stabilit noi, constatăm la 20.30 că se întâmplă nu știu ce nenorocire”, a continuat Victor Ciutacu.

„Ziua mea de lucru, cu mici pauze, începe la ora 10.00 și se termină la 23.00, dacă nu intrăm în regim de breaking news”, a mai spus acesta.

Ulterior, a adăugat: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ceva invers decât breaking news. Noi am dat tonul cu breaking news după breaking news, pe care îl folosesc toți cei care ne-au înjurat pentru asta.”

Victor Ciutacu, după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep cu Pfizer: „Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât curvăsăria politică proastă”

Cum a ajuns Victor Ciutacu să aibă pisici

Jurnalistul Victor Ciutacu a spus care este una dintre cele mai mari industrii din lume, ca nivel de profit, dar a povestit şi cum a ajuns să aibă mai multe pisici în casă, în cadrul unui interviu oferit DC NEWS.

„Pisicile mele sunt canalizate pe mâncare la plic. Şi nu vrei să ştii cât mă costă mâncarea pentru două pisici pe lună. Pot spune că atunci când mă duc la piaţă şi cumpăr mâncare şi pentru noi, dar şi pentru pisici, mă costă mai mult mâncarea pentru pisici. E pe scumpeală! Este una dintre cele mai şmechere industrii asta a hranei şi accesoriilor pentru pisic. Până să am pisici, nu mi-am dat seama care e dimensiunea. Iar pisicile mele nu mănâncă altceva, pur şi simplu. Sunt în stare să moară cu bobiţele”, a spus Victor Ciutacu.

„Sunt la a treia pisică acum, câ prima a murit, Dumnezeu să o odihnească. Şi-a dorit copilul foarte mult. Noi avem nişte prieteni care sunt crescători de pisici, sunt cei care organizează faimosul târg de pisici sofisticate de la Romexpo. Sunt prietenii noştri de ani de azi şi, când era fiu-miu în şcoala generală, i-au spus că atunci când naşte una dintre pisici îi vor face cadou un pui. Fiul meu şi-a dorit mult o pisică, el având până atunci tot ce înseamnă animal de apartament: papagali, broască ţestoasă, hamster. Am ajuns la pisică, s-au ataşat foarte tare unul de altul”, a mai spus Victor Ciutacu.