Victor Ciutacu face sondaj după bătaia Prodan – Reghecampf. „Popa Visarion a ieşit din trending!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați vineri, 23 septembrie, într-un incident. Cei doi au ajuns la Secția de Poliție din Snagov, după ce s-au luat la bătaie acasă, în cursul după-amiezii. Victor Ciutacu a comentat incidentul pe Facebook.

26 sept. 2022, 16:13
Victor Ciutacu face sondaj după bătaia Prodan – Reghecampf. „Popa Visarion a ieşit din trending!”

Jurnalistul Victor Ciutacu face sondaj după bătaia cuplului Prodan -Reghecampf. Între cei doi a izbucnit un scandal în fața fostei lor case, după ce impresara i-a arătat lui Reghe mai multe articole defăimătoare la adresa familiei lor. Spiritele s-au încins, iar cei doi s-au luat la bătaie. Anamaria Prodan a fost trântită la pământ, însă nu s-a lăsat și i-a dat lui Reghe un pumn în urma căruia antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt.

Fără număr! Cum a mers darul la botezul copilului lui Laurenţiu Reghecampf
„Dat fiind că popa Visarion a ars repede și a fost fost detronat în trending de luptele (foarte) libere de la Snagov, un celebru institut de sondare a opiniei publice, format din mine și atât, vă roagă respectuos și deloc sociologic să răspundeți la urmaătoarele întrebări.

1. Cu cine țineți în meciul secolului, cu Reghe sau cu Prodanca?

2. Dacă ați fi fost unicul arbitru al disputei de idei, cui ați fi atribuit victoria?

P.S. Pentru mai multă inspirație, vă las și o melodie inspirațională”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”
Săptămâna trecută, Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) au devenit ştirea numărul 1 în România. Cei doi s-au încăierat în plină stradă, după ce antrenorul a fost la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul comun.

Dacă Reghecampf s-a prezentat cu ochiul vânat la botezul lui Liam, copilul cu noua iubită, Corina Caciuc, și fosta sa parteneră a acuzat că a rămas cu leziuni în urma conflictului. Impresarul FIFA a primit ingrijiri medicale la Spitalul Floreasca și a fost surprinsă de paparazzi la IML cu mâna și piciorul în gips.

Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis, duminică, precizări legate de informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la două plângeri care ar fi fost depuse de Anamaria Prodan împotriva soţului său, cei doi fiind implicaţi într-un conflict, în urmă cu două zilel, la Snagov.

Astfel, Poliţia a arătat că în 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.

„În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Poliţia Ilfov.

În consecinţă, dosarul penal a fost înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale, scrie News.ro.