Fără număr! Cum a mers darul la botezul copilului lui Laurenţiu Reghecampf

Invitații au băgat mâna adânc în buzunar la petrecerea de după creştinarea lui Liam Reghecampf, dar şi gazdele au cotizat pentru unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.

26 sept. 2022, 15:41
Fără număr! Cum a mers darul la botezul copilului lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat, la Clubul Diplomat, un party grandios, cu ocazia botezului băiețelului pe care îl au împreună.

Duminică, 25 septembire 2022, va rămâne o zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și-a creștinat fiul cel mic, pe Liam Simeon. Corina Caciuc și Reghe au fost îmbrăcați la patru ace cu zâmbetul pe buze. După ce și-au creștinat fiul, cei doi s-au îndreptat spre restaurant, unde a urmat o petrecere de neuitat.

Invitații au fost aleși pe sprânceană, care nu s-au uitat la dar, dar și artiștii aduşi au întreţinut atmosfera de cinci stele. Pe rețelele de socializare, Reghe a postat numeroase imagini și clipuri video de la botezului micuțului Liam. Corina și Reghe au purtat ținute extravagante, care au atras imediat atenția invitaților. Fondatorul Monolit în România, Dragoș Dobrescu și soția sa au fost nașii lui Liam.

Laurenţiu Reghecampf a trecut peste momentul conflictului cu Anamaria Prodan și a dat o petrecere pe cinste la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Invitații s-au distrat de minune și au gustat cele mai fine mâncăruri.

Confruntare şoc la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în faţa instanţei

Reghecampf a purtat o pereche de ochelari pentru a masca ochiul vânăt după bătaia cu impresare de vineri seara, de la Snagov. Florin Salam și Costel Biju au fost maneliștii care au cântat melodiile preferate ale tehnicianului și iubitei sale.

Fiecare invitat a dat câte 500 de euro, dar de botez pentru micuțul Liam, conform cancan. Reghecampf trebuie acum să răspundă în fața legii pentru scandalul cu Anamaria Prodan din plină stradă, fiind depuse două plângeri penale împotriva sa.

Cu ochiul vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan, Reghecampf a dansat nebunește cu iubita sa la botezul fiului lor VIDEO

Laurențiu Reghecampf si Corina Caciuc au oferit momentul serii. Cei doi au înnebunit asistența cu dansul lor. Tehnicianul a apărut la botezului fiului său Liam cu ochelari, mascând ochiul vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan.

Fosta iubită a lui Dani Oţil s-a măritat. Celebra influenceriţă şi-a găsit fericirea în braţele unui kinetoterapeut
Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, l-a scurt timp după despărțirea de Anamaria Prodan. În urmă cu patru luni, tânăra a adus pe lume un băiețel, iar duminică a a avut loc creștinarea lui.

Ana Maria Prodan și-a scos certificat medico-legal, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Ana Maria Prodan ar fi rămas cu probleme de sănătate, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost filmata în timp ce ieșea din incinta unui Institutul de Medicină Legală, transmite Realitatea Plus. Ea și-ar fi scos un certificat medico-legal pentru a dovedi că a suferit unele răni în urma altercației ci fostul soț.

Ana Maria Prodan a fost văzută având mâna bandajată și un picior pus în ghips. Deocamdată nu se știe exact ce traumatisme au constatat specialiștii, dar în presă se vorbește despre faptul că aceasta ar avea un picior rupt, umărul dizlocat, contuzii, dantura crăpată și chiar coaste fisurate.

Reamintim că cu doar două zile înainte de botezul fiului său Liam, Laurențiu Reghecampf s-a bătut cu Ana maria Prodan, iar momentul de violență a fost filmat. Antrenorul și impresara nu se mai înțeleg deloc, iar conflictul dintre ei a degenerat. De altfel, și Laurențiu Reghecampf a fost surprins cu ochiul vânăt la botezul copilului pe care îl are cu Corina Caciuc.