Victor Ciutacu îi dă replica lui CTP după ce gazetarul a spus că nu este de acord cu închiderea România TV, pentru că şi „rataţii” trebuie să aibă la ce să se uite: „CTP mi-a fost şef de bordel la Adevărul. Ba nu, peşte”

Cristian Tudor Popescu a reacţionat în urma linşajului mediatic la care au fost supuşi atât jurnalistul Victor Ciutacu, cât şi postul România TV. Gazetarul susţine că a semnat aşa-numitul "apel împotriva discursului practicat de România TV, care incită la ură și discriminare față de persoanele cu probleme de sănătate mintală", dar, cu toate astea, nu este de acord cu închiderea postului TV.

22 apr. 2023, 23:55
Victor Ciutacu îi dă replica lui CTP după ce gazetarul a spus că nu este de acord cu închiderea România TV, pentru că şi „rataţii” trebuie să aibă la ce să se uite: „CTP mi-a fost şef de bordel la Adevărul. Ba nu, peşte”

CTP afirmă, într-o postare pe Facebook, că nu poate cere închiderea unui post TV care are un public numeros, public care, după cum susţine cu condescendenţă gazetarul, ar fi format din: „ființe aflate la limita de jos a umanului, indivizi lacomi, îndrăgostiți de minciună, șpăgari, ignoranți și proști de șmecheri, românoși, ortodocsoși, conspiraționiști, antioccidentaliști, putiniști, votanți aur și șoșoacă, ratați care se nutresc cu bârfe și scandal, bucuroși de răul altuia„.

În încheierea postării sale, gazetarul spune că înţelege faptul că jurnaliştii România TV au nevoie de un loc de muncă la fel cum înţelege şi nevoia de legalizare a bordelurilor. CTP conchide în aceeaşi manieră condescendentă că democraţia înseamnă „să înveți să trăiești în aceeași țară cu cei pe care îi detești

Citeste si Sorina Matei îl desfiinţează pe Cătălin Tolontan: trei cazuri al căror autor moral este şeful de la Libertatea: „Patronul …

Cât privește persoanele care apar sub numele de jurnaliști la România TV, sunt pentru ca acestea să aibă un loc de muncă, tot așa cum sunt pentru legalizarea bordelurilor. La urma urmelor, democrația înseamnă să înveți să trăiești în aceeași țară cu cei pe care îi detești„, scrie CTP pe Facebook.

Victor Ciutacu îi dă replica lui CTP: „La Adevărul, CTP stătea să ne vegheze pe noi, prestatoarele, să nu oprim din bani”

În replică şi făcând referire la partea cu bordelurile, Victor Ciutacu afirmă că CTP tratează jurnaliştii România TV ca pe nişte „curve de vitrină„.

CTP regurgitează o zicere conform căreia noi, cei de la Romania TV, merităm să funcționăm, să trăim și să profesăm. Pentru că suntem niște curve de vitrină. Înseamnă că el mi-a fost șef de bordel la Adevărul; nu doar mie, mai știu minim două persoane acuzate azi de prostituție în vremea guvernării lui la fosta Scânteia. Bă nu, m-am sucit, ne-a fost pește, că adevărații șefi ai bordelului se întâlneau la Mariott. Unde el nu avea acces, că stătea să ne vegheze pe noi, prestatoarele, să nu cumva să oprim din bani„, scrie jurnalistul România TV pe Facebook.

Ciutacu, atac dur la psihoterapeuta Iuliei, căreia i s-a publicat un interviu în Libertatea: „A felicitat-o, postmortem, că ea a ales când să-şi încheie socotelile cu viaţa”

La scurt timp după decesul prematur al Iuliei Marin, psihoterapeuta ei, Ada Muşat-Dada, a scris o postare în care pare că vrea să „îndulcească” impactul deosebit de dur pe care sinuciderea Iuliei l-a avut cu certitudine asupra celor care au cunoscut-o. Numai că exprimarea nefericită face să pară că o felicită pentru gestul fatal.

Citeste si Q.E.D. Poziţia oficială a televiziunii România TV în cazul Iulia Marin (jurnalista care s-a sinucis) & Cătălin Tolontan – Libertatea (redactorul-şef care a trecut peste legislaţia muncii şi peste decizia medicului Iuliei Marin)

Iulia Marin a făcut şi a publicat, în Libertatea, un interviu despre sinucideri cu o psihoterapeută. Care, avea să se dovedească, o trata şi pe ea. Şi care a felicitat-o, postmortem, că s-a sinucis şi că a ales ea când să încheie conturile cu viaţa. Dincolo de partea clinică, remarc deontologia în stare pura a tuturor: pacient, psihoterapeut, jurnalist, şef de redactie„, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.