Victor Ciutacu îi face praf pe autorii tunului de un miliard de euro. „Aţi învăţat versurile capodoperei La Chilia-n port?”

Victor Ciutacu a reacţionat dur în scandalul vaccinurilor de un miliard de euro. DNA a cerut începerea urmăririi penale împotriva fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. Prejudiciul este de un miliard de euro.
Filip Stan
23 nov. 2023, 20:50
Victor Ciutacu îi face praf pe autorii tunului de un miliard de euro.
Victor Ciutacu îi face praf pe autorii tunului de un miliard de euro. "Aţi învăţat versurile capodoperei La Chilia-n port?"

Victor Ciutacu îi face praf pe autorii tunului de un miliard de euro. Jurnalistul de la România TV a postat un mesaj devastator la adrresa celor trei pe pagina sa de Facebook.

„#reziștilor, v-ați pregătit băgăjelul? Ați învățat versurile capodoperei La Chilia-n port? Vedeți că la pachet aveți voie să primiți numai alimente trase-n vid. Fără lămâi, că se folosesc la nasoale. Iar dileala cu înțepatul v-a adus aici. Măcar acolo să vă abțineți. Vorbesc acum cu voi, că sunteți cei mai noi pe piața penalilor, iar Superman Cîțu e obișnuit deja cu brutăria. P.S. Nu mai faceți scut în jurul penalilor. Nu mai încercați să blocați actul de justiție. Lăsați-i să-și probeze nevinovăția în instanță”, a scris Victor Ciutacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV – Victor Ponta pune tunurile pe Cîțu și Voiculescu, în scandalul privind achiziția de vaccinuri anti-Covid: „Trebuie să fim corecți, să aflăm adevărul, iar ei să-și ducă rușinea și ticăloșia mai departe”

DNA a cerut ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă în dosarul vaccinurilor anti-COVID. Prejudiciul este de 1 miliard de euro. „În conformitate cu prevederile constituționale și legale, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referatul cauzei, în vederea sesizării Președintelui României și Senatului României pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față de trei persoane, cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, forma participației penale fiind autoratul și, respectiv complicitatea”, a transmis DNA.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, prima reacţie în scandalul vaccinurilor de un miliard de euro. Cine a decis, de fapt, achiziţia: „Există înregistrări ale şedințelor de guvern şi documente”

Procurorii anticorupție au cerut începerea urmăririi penale față de cei trei pentru că „la data de 17 iunie 2020, Comisia Europeană a lansat Strategia europeană privind accelerarea dezvoltării, fabricării și distribuției vaccinurilor împotriva COVID-19 prin care propunea o abordare centralizată pentru achiziția unor opțiuni viabile de vaccinuri și care a presupus negocierea de către Comisia Europeană a unor acorduri de achiziție anticipată cu producătorii de vaccinuri în numele statelor membre”.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Paraschivescu. Scriitorul îl acuză pe patronul FCSB că „minte fără strop de rușine”! Exclusiv
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini de la 1 iulie. Decizia UE devine lege și în România
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
BNR confirmă ce se întâmplă cu toate împrumuturile în LEI deținute de români
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cum arată Prințesa Kate Middleton acum, la 2 luni după ce a început chimioterapia. Unde a fost văzută soția Prințului William al Marii Britanii
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Simona Bucura-Oprescu, anunț important pentru pensionarii din România! Cine sunt seniorii care vor beneficia de majorări considerabile de la 1 septembrie
Capital.ro
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'