Victor Ciutacu, invitatul lui Adrian Barbu la Tv Break. Interviu inedit

Victor Ciutacu este invitatul special al lui Adrian Barbu la emisiunea Tv Break. Interviul va fi difuzat joi seară, la România Tv.

21 ian. 2021, 13:39
Victor Ciutacu, invitatul lui Adrian Barbu la Tv Break. Interviu inedit
Victor Ciutacu, invitatul lui Adrian Barbu la Tv Break. Interviu inedit

Victor Ciutacu a trecut de la postura de prezentator la cea de invitat. Adrian Barbu, realizatorul „Tv Break” de la România Tv îl are ca invitat în ediţia de joi pe moderatorul emisiunii „Punctul Culminant”.

Victor Ciutacu, invitatul lui Adrian Barbu la Tv Break

Citeşte şi Victor Ciutacu, sunat de Gigi Becali: Mi-a trimis şi mie faimoasele pastile

Prima Parte a interviului va fi difuzată joi, de la ora 23:15 pe România Tv.

TVBreak 6.01 – Prima Parte a interviului cu Victor CiutacuTVBreak, in fiecare Joi de la 23:15 pe RomaniaTV

Posted by TV Break on Wednesday, January 20, 2021

Emisiunea TV Break a debutat la România Tv pe 5 iulie 2018. Aceasta are aproximativ 25 de minute și este difuzată în fiecare joi, de la ora 23:00.

Realizator, prezentator și producător este Adrian Barbu, care vine din departamentul Creație al România TV. Mai exact, de la grafică.

De altfel, Adrian Barbu are o experiență de 15 ani ca grafician de televiziune, la Realitatea TV, la Publika TV și la România TV.

Ciutacu a răbufnit, după ce poliţiştii au anunţat că nu-i mai verifică pe cei din izolare: 11 luni au făcut ABUZ în serviciu

Jurnalistul a răbufnit, după ce poliţişii au anunţat că nu-i mai verifică pe cei din izolare sau în carantină la domiciliu.

„Când mâncam eu aici și la tv rahatul că e abuz să te verifice miliția la ușă dacă respecți carantina/izolarea, n-am auzit vreun cap de cretă să-mi dea dreptate. Azi, când au aflat că toți în afară de ei iau bani în plus pe motiv de activități în pandemie, au descoperit subit că au prestat 11 luni în afara fișei postului. Dacă nu s-a schimbat peste noapte codul penal, e abuz în serviciu în formă continuată”, scrie jurnalistul pe Facebook.