Victor Ciutacu: „Mi-e frică să deschid frigiderul că iese Şoşoacă de acolo şi mă mănâncă!”

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, a declarat că a fost primul care a promovat-o în "prime time" pe Diana Şoşoacă, înainte de a deveni senator AUR. Realizatorul TV a vorbit despre momentele în care a remarcat-o la primele proteste anti-mască, atunci când "a vorbit 40 de minute fără se se oprească, din mers".

22 ian. 2021, 08:30
Victor Ciutacu: „Mi-e frică să deschid frigiderul că iese Şoşoacă de acolo şi mă mănâncă!”

Victor Ciutacu a descris-o pe Diana Şoşoacă cu ajutorul unei declaraţii făcute de Mădălin Voicu, fost deputat PSD.

„Exact cum a spus Mădălin Voicu. A intrat acum câteva zile la mine în emisiune. Frăţioare, mi-e frică să deschid frigiderul că iese Şoşoacă de acolo şi mă mănâncă!

E peste tot. E momentul ei, dar, după părerea mea, o să se ardă repede, deşi ea e bună, dincolo de caracterul uşor rocambolesc al apariţiilor publice. Ea este un vorbitor extrem de bun, de forţă. Eu am fost primul care a promovat-o în prime time. Acum toţi o iau”, a spus Victor Ciutacu, despre Diana Iovanovici Şoşoacă, în emisiunea TV Break, moderată de Adrian Barbu, la România TV.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”

Moderatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV a amintit că a remarcat-o pe Diana Şoşoacă la „primele proteste anti-mască, când se strângeau 20-30 de inşi”.

„Cine e avocata lor? Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută.

Evident, că nu erau suficient de mulţi oameni ca să înconjoare Guvernul, să se ţină de mânuţă, motiv pentru care a luat Şoşoacă microfonul şi a început cu ăia în spatele ei să înconjoare Guvernul.

A vorbit 40 de minute fără se se oprească, din mers. Şi toţi care ştim ce înseamnă televiziune, ştim cam cât poţi să vorbeşti aşa fără să te opreşti şi să ia şi o coerenţă din mers. A vorbit 40 de minute încontinuu la mine, timp în care mâna oştile, se certa cu jandarmii care încercau să îi oprească şi vorbea cu mine”, a povestit Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, despre Diana Şoşoacă. „E voinicuţă, e corpolentă. Cred că am 20 de kile sub ea”

„Ai văzut-o! E voinicuţă, e corpolentă. Cred că am 20 de kile sub ea, dar dacă mergeam 5 minute cu microfonul în mers cred că vomitam două săptămâni.

Femeia mai avea lucruri de spus, dar venea publicitatea”, a mai precizat Ciutacu.

Victor Ciutacu, despre partidul AUR. „Râdeam de ei atunci, dar am râs prost”

Victor Ciutacu a vorbit şi despre surpriza produsă de AUR la alegerile parlamentare 2020. Crede că Diana Şoşoacă are deja „visuri de mărire” după ce a devenit senator, însă George Simion, copreşedintele AUR; „nu o să se dea la o parte aşa uşor că e doamna Şoşoacă vedetă”

„O să înceapă să se strice şi ei pentru că ea are deja visuri de mărire. Ea ea cumva alipită construcţiei ăsteia pentru că ea vine dintr-un alt partid. Râdeam de ei atunci, dar am râs prost.

Simion nu e nici ăla tâmpit şi el a creat construcţia asta politică şi nu o să se dea la o parte aşa uşor că e doamna Şoşoacă vedetă”, a subliniat Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal! „Un medic nu are dreptul să mă convingă să mă vaccinez!”