Victor Ciutacu: „Niște „investitori de încredere” au pus mână de la mână și au strâns milionul să-nceapă Tolontan treaba la Hotnews”

Victor Ciutacu oferă, pe Facebook, noi detalii despre noua construcţie mediatică pe care o pregăteşte Cătălin Tolontan pe structura Hotnews.

08 mart. 2024, 17:29
Victor Ciutacu: „Niște „investitori de încredere” au pus mână de la mână și au strâns milionul să-nceapă Tolontan treaba la Hotnews”

„Niște „investitori de încredere” au pus mână de la mână și au strâns milionul să-nceapă Tolontan treaba la Hotnews. Cine a zis că încep campaniile electorale fără el?
– oficinei consacrate i se vor adăuga încă două site-uri, unul de investigații „independent” și unul de sport
– în jur de 15 oameni de la Libertatea pleacă după comandant, două treimi la oficină, o treime la ăla de sport, care va fi condus de Țepelin. de la Gazetă, de unde să chinuie să racoleze, și-au luat până acum o căruță de flituri până acum
– Dan Duca, Iulia Roșu, Mirela Neag, Răzvan Luțac și, în general, argații consacrați ai lui Tolo sunt baza noului proiect
– de undeva din Laos, colț cu Vietnam, Myanmar sau Thailanda, în umbra templelor, Tolo coordonează operativ, pe w-app, lucrarea. Țelepin s-a mulțumit cu Filipine. Buni și bănișorii ăia luați la plecare de amândoi
– marea lucrare începe în mai, când le expiră interdicțiile de concurență. alegerile sunt în iunie
P.S. Am avertizat-o cinstit pe Clarice Dinu că nu prinde paltonul la Hotnews. Nu e în proiect. Treaba ei dacă nu crede. O mai țin la curent. Sunt mai în mijlocul lor decât își închipuie”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu, despre scandalul Roşia Montană: „Apărăm gândacul croitor, liliecii, ursul brun, broscuțele verzi și bursucul veninos dând cu PET-ul în asfalt”

Victor Ciutacu, deranjat de audienţele umflate de la A3: „Inteleg sa fii frustrat ca ai ajuns sa te bata si postul de femei din propriul trust. Mai ales dupa ce iei bataie – cu premierul invitat – inclusiv de la publicitatea la detergenti si la pastile de stomac.”

„Inteleg sa te lauzi cand chiar ai motive. Mai ales dupa ce iei bataie – cu premierul invitat – inclusiv de la publicitatea la detergenti si la pastile de stomac. Inteleg sa te bucuri ca ai reusit, dupa trei luni de tanjit aspirational, sa fii si tu mediocru. Inteleg sa fii frustrat ca ai ajuns sa te bata si postul de femei din propriul trust. Inteleg ca ai ajuns sa scoti publicitatea din emisie ca sa speri ca bati si tu un sfert de ceas pe seara. Inteleg ca trebuie sa te justifici in fata patronatului ca ai cheltuit milioane de euro ca sa scazi audienta la jumate. Inteleg ca ai ajuns sa-ti inventezi singur targeturi de femei cu barba si academicieni cu aptitudini de saltimbanci. Inteleg multe.
Dar nu inteleg de ce ajungi sa minti. Pentru ca rade lumea, inclusiv subordonatii tai si agentiile de publicitate, de tine. In curand o sa scoata si oglinda limba la tine.

UPDATE. Inteleg de mai bine de un deceniu sa tac inteligent. Continui s-o fac”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

ANALIZĂ Media! Cătălin Tolontan și apostolii lui de la Libertatea vor fi plătiți la Hotnews din banii propagandei chineze! Cum încasează lunar site-ul sume impresionante de la Huawei, companiei clasată oficial în România drept risc la adresa securității naționale!